درباره
تماس
همه مطالب
خانه
سبک زندگی
آشپزی
آموزش دسرهای خوشمزه با خمیر یوفکا
بازدید:
3999
آشپزی
صادقی
کاپ میوه ای با یوفکا
مواد لازم :
خمیر یوفکا مستطیلی : 12 برگ
انواع میوه برش خرده : به میزان لازم
کره ذوب شده : 100 گرم
شکلات : برای تزیین
خامه : برای تزیین
روش تهیه :
1 خمیر یوفکای 9595 را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا کاملا از حالت انجماد خارج شود ( به طوریکه ورقه های یوفکا کاملا از هم باز شوند ).
2 یک برگ از خمیر راپهن کرده و روی آن را توسط قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم . لایه دوم را روی لایه اول گذاشته و مطابق دستور خمیر را مرطوب میکنیم . این کار را برای دو لایه بعد هم تکرار می کنیم . ( باید 4 لایه خمیر داشته باشیم ) . سپس خمیرها را به 4 قسمت تقسیم میکنیم .
3 داخل قالب های مافین را با کره ذوب شده چرب می کنیم و در هر قالب 4 مستطیل کوچک قرار می دهیم .
4 قالب را داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا خمیرها ی یوفکا طلایی شوند . دقت داشته باشید که خمیر ها به خاطر نازکیشان نسوزند .
5 بعد از سرد شدن خمیرها ، به آهستگی آنها را از قالب خارج کرده و با میوه های دلخواه ، خامه و شکلات تزیین کنید.
طرز تهیه بورک شکلاتی
یک دسر کاملا ساده و خوشمزه با خمیر با یوفکا
مواد لازم :
خمیر یوفکا مستطیلی : یک بسته
شکلات تخته ای : 200 گرم
پسته : 100 گرم
عسل : 3 تا 4 قاشق غذاخوری
کره ذوب شده : به میزان کافی
پودر قند : برای تزیین
روش تهیه :
1 شکلات را در ظرف مناسبی ریخته و آن را با حرارت غیرمستقیم ( توسط بخار آب ) ذوب می کنیم ، سپس عسل و پسته را به آن اضافه کرده و خوب با هم مخلوط می کنیم .
2 خمیر را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا لایه های خمیر کاملا از هم باز شوند . یک لایه از خمیر را برداشته و روی آن را توسط قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم تا سطح خمیر کاملا مرطوب شود . سپس لایه دوم را روی لایه اول قرار داده و همانند قبل مرطوب می کنیم .
3 مقداری از مخلوط شکلاتی داخل خمیر میریزیم .
4 دو طرف خمیر را به داخل تا می کنیم .
5 خمیر های آماده را به صورت رول می پیچیم .
6 رول های آماده را در سینی فر قرار داه و روی آن را کره ذوب شده می مالیم . سینی را درون فری که از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار داده ، تا سطح خمیر طلایی شود .
7 پس از آماده شدن سطح رول ها را با پودر قند تزیین می کنیم .
نکته :
در این دستور می توانید پس از رول کردن خمیرها ، آنها را در روغن سرخ کنید .
دوستان گلم توجه داشته باشید که از این بورک شکلاتی میتوانید به عنوان یک شیرینی خوشمزه هم استفاده کنید
باقلوای خوش طعم و آسان با خمیر یوفکا
اگر تمایل داشته باشید می توانید از کمی زعفران برای خوش رنگ شدن شهد استفاده کنید...
مواد لازم :
خمیر یوفکا 9595 : یک بسته
مغز گردو خرد شده : 150 گرم
روغن مایع : به میزان لازم
دارچین : به میزان لازم
گلاب : یک پیمانه
شکر : 600 گرم
آب : دو پیمانه
هل : دو تا سه عدد
روش تهیه :
خمیر یوفکای 9595 را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل 12 ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .
قالب را با روغن چرب می کنیم . قالب را با یک لایه از خمیر یوفکا می پوشانیم . سطح خمیر را کمی با روغن چرب کرده ، مقداری آب پاشیده وکمی گلاب میریزیم تا خمیر یوفکا مرطوب شود .
سپس خمیر دوم را روی خمیر اول گذاشته و سطح آن را همانند لایه اول مرطوب میکنیم . این کار را برای لایه سوم نیز تکرار میکنیم .
مقداری از گردوی آسیاب شده و دارچین را روی سطح خمیر سوم می پاشیم . سپس سه لایه دیگر از خمیر یوفکا را مطابق دستور داده شده مرطوب کرده و روی مواد قرار می دهیم .
شیرینی را به صورت لوزی های کوچک برش زده و داخل فری که ازقبل گرم کرده ایم ( دمای فر 180 درجه سانتی گراد ) به مدت 25 دقیقه قرار می دهیم.
طرز تهیه شربت بر روی باقلوا :
شکر را به همراه گلاب ، هل و آب ( اگر تمایل داشته باشید می توانید از کمی زعفران برای خوش رنگ شدن شهد استفاده کنید ) روی گاز میگذاریم تا کمی غلیظ شود .
پس از خارج کردن شیرینی از داخل فر روی آن شربت سرد شده را میریزیم و روی آن را با پودر پسته تزیین می کنیم .
گردآوری : تحریریه
مطلب قبلی
طرز تهیه چند نوع غذای سبک با خمیر یوفکا
مطلب بعدی
در خانه نان گوشتی بپزید
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
سوپ تورتلینی خامه ای (Creamy Tortellini Soup )
اوتمیل (بلغور جو دوسر) پخته شده (Baked Oatmeal)
فیله مرغ سیاه شده (Blackened Chicken Breasts)
سالاد نخود فرنگی و تزاتزیکی (Tzatziki Chickpea Salad)
پاستای خامهای با اسفناج
بیکد فتا با عسل
سوپ جو قرمز مجلسی
پاستا مرغ و قارچ
ته دیگ زعفرونی رستورانی
رولت گوشت مجلسی
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی