خورشت فسنجان با مرغ


بازسازی ظروف تفلون

مواد لازم:

سینه یا رون مرغ ۱ عدد

مغز گردو ۱۰۰ گرم

پياز ۱ عدد بزرگ

رب انار ترش و ملس ۲ قاشق غذاخوری

نمک به اندازه كافی

شکر به اندازه کافی

ادویه کاری و زردچوبه مقداری



طرز تهیه:

گردو را توی آسياب بريزيد تا پودر شود، سپس پیاز را هم داخل آن ریخته تا همراه با گردو خرد شود. از تمام قسمت‌هاي مرغ غير از بال و گردن مي‌توانيد استفاده كنيد. ترکیب گردو و پیاز را داخل قابلمه ریخته و اجازه دهید با حرارت كم تفت خورده و هم بزنيد تا رنگ گردو کمی تيره شود، کمی زردچوبه و ادویه کاری اضافه کرده و باز هم کمی هم بزنید تا تفت بخورد. در این مرحله ۴ پيمانه آب بريزيد. بعد از جوش اومدن آب با حرارت ملايم ۲ تا ۳ ساعت نياز به پخت داره تا به روغن بيفته. بعد از یکی دو ساعت پخت تکه های مرغ را به خورشت اضافه کنید. همزمان رب انار و نمك و شكر رو هم اضافه كنيد. تنظيم ميزان رب انار و شكر بايد طوری باشه كه مزه ترش و شيرين بدهد. قبل از خاموش كردن اجاق حتماً خورش رو مزه كنيد و مزه ترش و شيرين رو تنظيم كنيد. هنر پخت فسنجون همين مزه‌ است.

نکته: در صورتی که در اواسط پخت حس کردید آب خورشت کم شده است و احتنال ته گرفتن خوزشت وجود دارد و نیاز به اضافه کردن آب دارد، از تکه های یخ استفاده کنید.
نوش جان



صندلی خودرو
مطلب قبلیفلافل مخصوص
مطلب بعدیپیاز کاراملی
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه