خوراکی موثرتر از دارو برای کاهش آلرژی های فصلی

یکی از پردردسرترین تأثیرات آلرژی التهاب همراه آن است. مصرف غذاهای سرشار از آنتی اکسیدان می تواند به کاهش التهابی که در تمام بدن رخ می دهد کمک کند. کاری که آنتی اکسیدانها انجام می دهند حفظ سلولها از صدمه اکسایشی است که می تواند بیماریهای مختلفی را به همراه داشته باشد.

صندلی خودرو

ماهی

ماهی منبع عظیم اسیدهای چرب امگا 3 است که برای خواص ضد التهابی شناخته می شود. امگا 3 می تواند به ارتقای سیستم ایمنی بدن کمک کند تا بدن بتواند بهتر با آلرژی مقابله کند.
دکتر ویلیام سیرز اظهار داشت: اسیدهای چرب امگا 3 در غذاهای دریایی دارای تأثیرات ضدالتهابی هستند که می تواند موجب ارتقای سیستم ایمنی بدن شود. اکثر آلرژیها زمانی رخ می دهد که سیستم ایمنی بدن در وضعیت مناسبی قرار ندارد.
خوردن 170 گرم سالمون دوبار در هفته به همان میزان موثر است که خوردن داروهای آلرژی موثر واقع می شود. پوست خشک و اگزما که در فصل آلرژی شایع هستند با یک رژیم غنی از امگا 3 قابل اجتناب هستند.


آجیل ها

آجیلها سرشار از منیزیم و ویتامین ای هستند که می توانند با نفس کشیدن با خس خس که همراه آسم ایجاد می شود مبارزه کند.
از سوی دیگر ویتامین E می تواند سیستم ایمنی بدن را ارتقا بدهد. این ویتامین به حفظ بدن علیه رادیکالهای آزاد کمک می کند تا از التهاب و صدمه دور بماند. آجیلها منبع خوب دیگری برای اسیدهای چرب اومگا 3 هستند که به تخفیف علائم آلرژی کمک می کند.


انگور قرمز

انگور قرمز
یکی از پردردسرترین تأثیرات آلرژی التهاب همراه آن است. مصرف غذاهای سرشار از آنتی اکسیدان می تواند به کاهش التهابی که در تمام بدن رخ می دهد کمک کند. کاری که آنتی اکسیدانها انجام می دهند حفظ سلولها از صدمه اکسایشی است که می تواند بیماریهای مختلفی را به همراه داشته باشد.
علاوه بر آنتی اکسیدانها، پوست انگور قرمز شامل ماده ای به نام رزوراترول است که برای تأثیرات ضدالتهابی بسیار موثر است. درمیان سایر خوردنی هایی که از آنتی اکسیدانهای بالایی برخوردارند می‌ توان به خانواده توتها، سبزیجات و سیب زمینی اشاره کرد.


گوجه فرنگی

تحقیقات نشان می دهد که گوجه فرنگی می تواند تحمل فرد نسبت به آسم و مشکلات تنفسی را افزایش دهد.
ویتامین C یک خوردنی ارتقا دهنده سیستم ایمنی و یک ضد آسم طبیعی است که می تواند به کاهش التهاب ناشی از آلرژی کمک کند. گوجه فرنگی همچنین ویتامین C مورد نیاز بدن را تأمین کرده و بهترین شیوه مصرف آن برای جذب مواد مغذی طبیعی خام خوردن آن است.


سیب

براساس یک رژیم غذایی معتبر، افرادی که سیب می خورند احتمال محافظت شدنشان در مقابل آلرژیها و آسم افزایش می یابد. این میوه دربرگیرنده کرستین است که نوعی فلاونوئید تلقی می شود که تأثیرات ضد التهابی دارد. پوست سیب سرشار از آنتی اکسیدان است که سلولها را از صدمه حفظ می کند.
بنابراین بهتر است که سیب را پوست نکنده مصرف کرد. خوردن سیب در میان وعده ها به طور مرتب به همراه سایر غذاهای دارای آنتی اکسیدان می تواند به درمان تنفس همراه با خس خس کمک کند.


منبع:مهر


مطلب قبلیهمه ی عواملی که باعث واریس میشود
مطلب بعدی چه بیماری هایی را می توان از روی پا تشخیص داد؟
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه