چگونه بعد از ماه مبارک رمضان، دچار بازگشت وزن نشویم

ماه مبارک رمضان،ماه بندگی و تسلیم فرمان الهی شدن بجای تسلیم نفس و طبیعت گشتن است. ماهی است که خداوند سعادت و خوشبختی و حتی سلامت بندگان خویش را در تمکین امر خویش دانسته و روزه این ماه را بر مومنان واجب گردانیده است.
مومنین در ماه مبارک رمضان با تحمل گرسنگی و تشنگی و مقاومت در مقابل خواسته های طبیعی خویش، فرمان خداوند را گردن می نهند و صد البته از آثار و برکات معنوی آن برخوردار خواهند شد.

بازسازی ظروف تفلون

نکات حائز اهمیت و جالبی که در ماه مبارک رمضان میتوان در خصوص بدن انسان آموخت این است که:

- طبق طبیعت بیولوژیکی بدن، انسان نباید خود را گرسنه نگهدارد. گرسنگی کشیدن یقیناً باعث خواهد شد که بدن دچار احساس قحطی بکند و سپس به ذخیره کردن کالری مواد غذایی رو بیاورد که بعدآً بصورت دنبه و چربی خود را نشان میدهد.
- یکی از ثمرات ماه مبارک رمضان این است که حواس و تمرکز ما را نسبت به تغییر و تحولات درون بدن مان بیشتر می سازد، یعنی بیشتر روی این موضوع تمرکز می کنیم. علت این قضیه هم بدلیل درد و ضعف حاصل از گرسنگی طولانی می باشد. چقدر خوب است که بتوانیم در این ماه مبارک درجات و شدت گرسنگی خودمان در ساعات مختلف روز را رصد بکنیم. واکنش های بدن مان را نسبت به از دست دادن کالری خوب مواظبت نمائید
- یکی دیگر از ثمرات ماه مبارک جلوگیری از تغذیه بی حساب و کتاب و پراکنده است. عادتی که متاسفانه زندگی بسیاری از مردم را تخریب میکند و موجبات از دست رفتن اعتماد به نفس نیز می شود. وقتی توانستید به مدت یک ماه روزانه 18 ساعت گرسنه باشید و چیزی نخورید، این رفتار باعث خواهد شد که به یک قاعده منطقی در تغذیه تن بدهید. بدانید که غذا خوردن یک امر مقدس و ارزشمندی است. و نباید همیشه و هرلحظه مشغول خوردن باشیم.
- وقتی این مفهوم برای ما درک شد، بعد از پایان ماه مبارک بهترین فرصت خواهد بود که طبق منطق طبیعی بدن مان غذا بخوریم. یک ماه طبق منطق و تکلیف الهی غذا خوردن، 11 ماه نیز سعی کنیم طبق منطق و حکم طبیعی بدنمان غذا بخوریم چون طبیعت نیز یکی از احکام متعالی خداوند است.
راستی با طبیعت بدن خودتان در زمینه تغذیه آشنایی دارید؟ اصلاً می دانید بدن ما بطور طبیعی روزانه به چند وعده غذا نیاز دارد؟ بطور طبیعی به چه نوع مواد غذایی نیاز دارد؟ بطور طبیعی چه مقدار غذا هر وعده غذایی باید بخوریم؟ و طبق نسخه طبیعی بدن مان، ما بعنوان یک انسان چطوری و چگونه باید غذا بخوریم؟
- بعداز پایان ماه مبارک رمضان برخی افراد مختصری وزن کم میکنند، برخی اصلاً وزن کم نمی کنند بلکه بر وزن آنها افزوده هم می شود اصطلاحاً چاق تر هم می شود. برخی واقعاً لاغرتر می شوند. شما جزو کدام دسته اید؟ آیا میدانید چرا؟ چرا با وجود اینکه همه مومنین دریک ساعت معین غذا میخورند، مدت زمانی مشخصی گرسنه می مانند، ولی بعضی با وجود گرسنگی طولانی چاق تر هم می شوند؟ و برخی لاغرتر؟
کسانی که قبل از ماه رمضان لاغر باشند، بعد از ماه مبارک لاغرتر خواهند شد. وکسانی که اضافه وزن و چاقی دارند بعد از ماه مبارک چاق تر خواهند شد! چرا؟
کسانی که قبل از ماه مبارک بطور طبیعی لاغر اندام هستند، درواقع بدون اینکه حتی بدانند از الگوی تغذیه طبیعی که ما در این سایت تغذیه هوشمند می نامیم پیروی میکنند. بنابراین یک ماه گرسنگی فقط موجب لاغری آنها خواهد شد. ولی کسانی که از الگوی تغذیه طبیعی بیرون هستند که متاسفانه اکثر افراد دارای اضافه وزن و چاقی دراین زمره اند، بعد از پایان ماه مبارک یا وزن خیلی ناچیزی کم میکنند که البته بعد از عید فطر فوراً چاق تر خواهند شد. یا با اضافه وزن بیشتر از ماه مبارک رمضان بیرون می آیند!


علتش چیه؟

علتش این است که این گروه افراد چون بدن شان در مسیر طبیعت تاکنون کار نکرده است، اثرات گرسنگی ماه مبارک باعث شده که بدن آنها فوراً واکنش نشان بدهد و برشدت چربی اندوزی خودش بیفزاید.
بنابراین از خواهران و برادران مومن میخواهم که در ماه مبارک رمضان اگر وزن شان کاسته شده است، برای اینکه مجدداً دچار اضافه وزن و چاقی نشوند بهتر است اجرای تکنیک های تغذیه هوشمند را جزو اولویت خود قرار دهند، حیف است که یک ماه ریاضت و تلاش که علاوه برفیوضات معنوی، اثر جسمی مثتبی برای شما به ارمغان آورده است، در یک چشم بهم زدن به چاقی و اضافه وزن بیشتر تبدیل گردد.
الگوی تغذیه طبیعی یا لاغری دائمی بهترین گزینه برای شما مومین عزیز است تا پاداش های گرانبهای ماه مبارک رمضان امسال را برای تمام عمر بصورت یک یادگاری ارزشمند و متعالی همراه خود داشته باشید. یعنی اندام عاری از چاقی و اضافه وزن انشاالله .التماس دعا.اجراکم عندالله


منبع: hoshyar4

صندلی خودرو
مطلب قبلی8 کاری که باعث میشود جوان‌تر بنظر برسید
مطلب بعدیعلت چاقیِ پس از ازدواج چیست؟
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه