درباره
تماس
همه مطالب
خانه
سلامت
داروهای گیاهی و طب سنتی
دم نوش های آرامش بخش
بازدید:
223
داروهای گیاهی و طب سنتی
مدیر سایت
گیاهان علاوه بر تمام خواصی که دارند، باعث کاهش استرس ها و تنش ها نیز می شوند. به طور کلی به گیاهان و ادویه هایی که باعث آرامش اعصاب می شوند، «Nervine» می گویند که می توان در طول روز از آنها به عنوان مسکن استفاده کرد و به لذت آرامش دست یافت.
برخی از ادویه ها را بهتر است صبح ها مصرف کنید تا در طول روز از نتایج خوب آن بهره مند شوید. این ادویه ها به شما کمک می کنند که در طول روز آرام باشید، بعدازظهر خوبی داشته باشید، راحت بخوابید و... این دسته از ادویه ها و گیاهان شامل بابونه، زیروفون، عرقچین، وود بتونی، جو وحشی و... است. گیاهانی که باعث کاهش تنش های عصبی، دردها، گرفتگی های عضلانی عصبی و بدخوابی ها می شوند نیز شامل کاواکاوا، رازک، کوکنار آمریکایی، سنبل کوهی، زغال اخته یا درخت سرخک جامائیکایی و... است. گیاهان، تاثیر بسیاری در کاهش استرس و از بین رفتن تنش ها و نگرانی ها دارند و می توانند سیستم عصبی انسان ها را آرام کنند.
علف گربه
علف گربه یک مسکن فوق العاده برای بزرگسالان یا حتی کودکان است. این گیاه خاصیت ضدانقباضی نیز دارد به همین دلیل برای مشکلات گوارشی مناسب است. چای علف گربه برای کودکانی که دچار دل پیچه و مشکلات گوارشی شده اند، بسیار مفید است، مخصوصاً اگر آن را با نعناع یا بابونه ترکیب کنید.
رازک
گل های گیاه رازک خاصیت آرام بخشی دارند و برای برطرف کردن بدخوابی بسیار مفیدند. از رازک برای آرامش اعصاب استفاده می شود. یک یا دو ساعت قبل از خواب، حدود ۳۰ الی ۶۰ قطره رازک (عصاره رازک) را مصرف کنید تا شب به راحتی به خواب بروید. چای رازک طعم تندی دارد و به همین دلیل افراد از چای آن استفاده نمی کنند. می توانید چند قطره از رازک را روی بالش خود بچکانید تا شب هنگام وقتی سرتان را روی بالش می گذارید، به راحتی بخوابید. رازک ممکن است در افراد ایجاد حساسیت کند، پس قبل از مصرف، از این مورد اطمینان حاصل کنید.
به طور کلی گیاهان آرام بخش که تعداد آنها زیاد است به شما کمک می کند تا اثرات سریع و منفی استرس دلهره و نگرانی روی شما کاهش یابد یا حتی از آنها رهایی یابید. با کاهش نگرانی ها و احساس آرامش عصبی از سلامت بیشتری برخوردار خواهید شد.
برای گرفتن نتایج بهتر، ابتدا باید عملکرد گیاه را در بدن خود ملاحظه کنید و اگر با شما سازگار بود از آن استفاده کنید، همواره به مقدار مجاز مصرف آن توجه کنید.
بابونه
در میان صدها و هزاران نوع گیاه موجود در طبیعت، بابونه بیشتر از بقیه برای آرامش اعصاب و رهایی از استرس ها و نگرانی های آزاردهنده مفید است.
این گیاه به راحتی در هر موقعیت آب و هوایی رشد می کند و یکی از سالم ترین و مطمئن ترین گیاهان دارویی به شما می رود و البته مصارف زیادی هم دارد.
در میان گیاهان آرامش بخش، بابونه یکی از موثرترین آنهاست.
بابونه می تواند سیستم گوارشی را آرام کند و عملکرد آن را بهبود ببخشد. اگر دچار نفخ شکم یا حتی حالت تهوع هستید، بهتر است که از آن استفاده کنید. چای سرد بابوبنه برای زمانی که دچار این مشکلات می شوید، مناسب است. ۲ قاشق سوپخوری از گل بابونه را داخل قوری چای بریزید و بعد از سرد شدن آن را بنوشید. می توانید کمی عسل نیز برای طعم دار شدن به آن اضافه کنید.
اگر بعد از دوبار استفاده متوجه تغییرات ایجاد شده نشدید، بهتر است ناامید نشوید. می توانید از بابونه به دفعات بیشتری استفاده کنید تا نتایج آن را احساس کنید.
این گیاه برای پوست های ملتهب و پوست هایی که دچار خارش شدید می شوند، جای نیش حشرات، انواع آلرژی های تماسی و حتی عفونت های قارچی و باکتریایی خفیف بسیار مفید است. می توانید چای سرد شده آن را روی نقاط مورد نظر بمالید و بعد آن قسمت را بشویید. بابونه تاثیر تقویت کنندگی بافت های عضلانی بدن مخصوصاً عضلات قلب، مثانه و رحم را نیز دارد. اگر بابونه را با رزماری ترکیب کنید و قبل از بارداری استفاده کنید، در دوران بارداری عضلات رحم تان تقویت می شود.
این گیاه طعم نسبتاً تندی دارد و ممکن است اثر آن خیلی زود پدیدار نشود ولی مطمئن باشید که با دفعات مصرف بیشتر، نتیجه مورد نظر را خواهید گرفت. قبل از مصرف آن، باید حساسیت بدن تان را به این گیاه بررسی کنید مثلاً مقداری از عصاره آن را روی پوست دست خود بمالید و اگر پوست تان دچار قرمز و واکنش های دیگر شد، از مصرف آن پرهیز کنید.
برخی از کودکان و حتی بزرگسالان هنگام خواب دچار دندان قروچه می شوند. بابونه به این افراد کمک می کند که شب ها بدون دندان قروچه و خیلی راحت بخوابند. پس توصیه می شود که قبل از خواب یک فنجان چای بابونه بنوشند.
وقتی که چای یا دم کرده بابونه تهیه می کنید دقت کنید که روی آن را بپوشانید تا روغن اصلی آن با بخار خارج نشود. پزشکان سنتی مصری یونانی و رومی در گذشته های دور اهمیت زیادی به بابونه می دادند و بر این باور بودند که این گیاه جادویی بهترین مسکن ذهن های آشفته و متلاطم است.
عرقچین
عرقچین نیز برای آرامش اعصاب و رفع بدخوابی مفید است. افرادی که ذهن بسیار پرمشغله درگیری دارند و شب ها نمی توانند به راحتی به خواب بروند، بهتر است که از عرقچین استفاده کنند. عرقچین می تواند گرفتگی عضلات را نیز برطرف کند، مخصوصاً عضلات ناحیه کمر، رحم و شکم.
بادرنجبویه
بادرنجبویه مسکن خوبی برای اعصاب است و به شما کمک می کند تا از نگرانی ها و استرس هایتان کاسته شود و حتی در برخی مواقع نیز برای برطرف کردن بدخوابی به کار می رود. علاوه بر آن بادرنجبویه برای درمان کودکان بیش فعال مورد استفاده قرار می گیرد. چای آن نیز برای ایجاد آرامش و راحتی مصرف می شود.
منبع: افکار
مطلب قبلی
يک فنجان چای مخصوص ديابتیها
مطلب بعدی
نعناع و عسل، معجون بی نظیر پیش از شب امتحان
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
پاکسازی کبد؛ خانگی ،گیاهی و فوری
توصیه های سخت طب سنتی برای پسردار شدن
۵ گیاه دارویی جادویی برای درمان بی خوابی
خواص گیاه دارویی به لیمو
معجزه گل محمدی (گلسرخ) با خواص اعجاب آور
آویشن در طب سنتی
زیره سیاه و لاغری
ادویه هایی برای لاغری
خواص سیب سبز
سم زدایی از بدن را تجربه کنید
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی