تولید تخم مرغ با طعم مرکبات در ژاپن + تصویر

این تخم مرغ های ویژه با نام یوزو تاما فروخته می شوند و طعم یوزو که یکی از مرکبات محبوب در ژاپن است را می دهد. اگر دوست دارید طعم این میوه را متوجه شوید، باید کمی آبلیمو را با آب گریپ فروت ترکیب کنید.

صندلی خودرو

به گفته مصرف کنندگان این تخم مرغ، طعم آن شما را یاد میوه های طبیعی می اندازد و احتمالا خیال می کنید با دروغ و کلک این تخم مرغ ها به این شکل درآمده اند. هیچ چیز در شکل ظاهری این تخم مرغ ها غیر طبیعی نیست و حتی بهتر از نمونه های موجود در بازار هستند.

شرکت کوچی تا به حال چیزی در مورد نحوه درست کردن این مرکبات تخم مرغی بیان نکرده است و سعی دارد آن را به صورت یک راز نگه دارد.

لازم به ذکر است، این ابتکار عمل در حالی صورت می گیرد که ژاپن با مصرف سرانه ۳۴۴ عدد تخم مرغ در دنیا دارای بالاترین مصرف سرانه این ماده پروتئینی مغذی و مفید نیز است.
بسته بندی خلاقیت تازه ژاپنی ها را می توانید در زیر بببینید:


منبع: باشگاه خبرنگاران جوان


مطلب قبلیسازمانی که منتظر پایان مذاکرات هسته‌ای نشد - ورود IAA به ایران
مطلب بعدیبا هواپیمای رییس جمهور آمریکا آشنا شوید!
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه