تماس
درباره
تحریریه
خانه
سبک زندگی
دسر و شیرینی
طرز تهیه برنجک در خانه
بازدید:
491
دسر و شیرینی
maedeh
برنجک یکی از هله هوله های سالم است که با روش زیر می توانید در خانه تهیه کنید
پیشنهاد ویژه
مواد لازم :
برنج ایرانی 50 گرم
روغن یک قاشق سوپخوری
شیر یک لیوان
نمک ماسه ای نصف قاشق سوپخوری
طرز تهیه برنجک :
ابتدا برنج ها را بشویید و در کاسه ای بریزید. سپس یک لیوان شیر به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت ۲۴ ساعت در شیر خوب خیس بخورد پس از گذشت این مدت آن را در سبدی آبکشی کنید تا شیر اضافی آن خارج شود.
داخل یک تابه گود یک قاشق روغن بریزید و برنج خیس خورده در شیر را در روغن تفت دهید. پس از اینکه مدتی تفت داده شد آب نمک را آماده کنید و داخل برنج بریزید و به حرارت دادن ادامه دهید تا آب آن تبخیر شود.
برای بودادن برنج ها نیز با رسوب نمک در ته ظرف آن را عوض کنید و ظرف دیگری را روی حرارت بگذارید. مدت زمان لازم برای بودادن ۱۵ تا ۲۰ دقیقه است.
نکته :
بهتر است از نمک ماسه ای استفاده کنید و بدون ید باشد.
منبع : sarbezan
پیشنهاد ویژه
مطلب قبلی
شكلات تلخ موزاييكي (ابتکاری)
مطلب بعدی
کرم چاکلت
نظرات
نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
کوکی میله ای شکلاتی
کیک اسفنجی با خامه کاراملی و گاناش شکلاتی
کیک دارچین با کرم پنیری
کیک حلوایی
حلوا سه آرد
کیک کوکی براونی
کیک هلو با لایه پنیری
کیک موز و گردو
کیک سه شیر زعفرانی با رویه پنیری
شیرینی بوتیکی ساده
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
رپورتاژ
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی