عصبانیت و کم حوصلگی دوران قاعدگی را با این روش ها برطرف کنید

دوران قاعدگی یکی از حساس ترین دوران ها برای هر خانمی است. در این دوران بیشتر خانم ها کم حوصله شده و سریع عصبانی می شوند. با روش های زیر می توانید عصبانیت های دوران قاعدگی را کمتر کنید.


بازسازی ظروف تفلون

با عصبانیت دوران قاعدگی چه کنیم؟

سعی کنید همواره آگاهی بالایی از خلق خود ایجاد کنید و خلق خود را مورد ارزیابی قرار دهید. وقتی عصبی هستید علت را جویا شوید و میزان تنش دهی علت را با میزان خلق خود بسنجید اگر این انطباق ناموزون است سعی کنید افکاری را که ناخودآگاه در ذهن شما به عصبیت منجر می شود را از بین ببرید و به سمت مسایلی حرکت کنید که حال شما را خوب می کند. مثلا فرض کنید اکنون عصبی هستید خوب فکر کنید و دلیل آن را پیدا کنید و سپس افکاری که این مساله در ذهن شما مرتبا تکرار می شوند را بشناسید و سپس از این افکار جلوگیری کنید و فعالیتی را انجام دهید که حال شما را خوب کند. به عبارتی در حال عصبی باقی نمانید.

معمولا ریشه عصبی بودن ها اضطراب یا افسردگی است. افرادی که این دو حالت را تجربه می کنند بی حوصلگی زیاد دارند و به دلیل آستانه پایین تحمل خود زود عصبی می شوند.

_ میزان آهن خون خود را چک کنید. کم خونی می تواند با این علائم همراه باشد.

_ در طی روز حتما زمانی را به ورزش و به خصوص پیاده روی اختصاص دهید تا با ترشح آندروفین علائم پیش از قاعدگی را از بین ببرد.

_ پیش از قاعدگی با مشورت پزشک از ویتامین B6 و E استفاده کنید تا میزان زیادی از تنش های درونی شما کاسته شود. منابع غذایی حاوی ویتامین B6 مانند جگر، سیب زمینی، موز، عدس و اسفناج و منبع غنی ویتامین E جوانه گندم است.

_ مصرف سدیم را کاهش دهید. زیرا سدیم باعث حفظ آب در بدن شده که خود منجر به نفخ شکم می شود. بسیاری از غذاهای آماده دارای مقدار زیادی سدیم هستند. به عنوان مثال کنسروها، کالباس، سوسیس، زیتون شور، خیار شور و پنیر شور منابع سرشار از سدیم است.

_ اجتناب از مصرف قهوه و كافئین و استفاده از مکمل های کلسیم می تواند موثر باشد.

_ استراحت کافی داشته باشید.

_ با اطرافیان در مورد وضعیتتون گفتگو کنید.

_ غذاهایی مانند گوجه فرنگی، خرما، موز، آناناس و آواکادو به دلیل داشتن ماده ای که در معده به سطح گیرنده های موجود متصل شده و باعث تشدید فعالیت و واکنش سرتونین در مغز می گردند توصیه می شود.

_ در صورت ادامه علائم به روان پزشک مراجعه نمایید.

 



منبع:salamatnews



صندلی خودرو
مطلب قبلی13 راهکار برای سریع به خواب رفتن
مطلب بعدی چگونه به خودمان امید بدهیم؟
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه