ابتدای کار از نیم ساعت قبل کره را از یخچال خارج می کنیم، سپس در فضای آشپزخانه قرار می دهیم و اجازه می دهیم کره با دمای محیط هماهنگ شده و کاملا نرم شود.
حالا پس از گذشت این زمان شکر قهوه ای را به همراه شکر سفید و کره به دمای محیط رسیده درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با همزن برقی به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه هم می زنیم تا ذرات شکر حل شود.
در این مرحله تخم مرغ را به همراه وانیل درون مخلوط شکر می ریزیم، سپس مجددا با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود. در ادامه آرد را به همراه بکینگ پودر درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
حالا نمک را به همراه پودر کاکائو یا نسکافه درون کاسه حاوی آرد اضافه می کنیم، سپس مخلوط کرده و درون الک می ریزیم و ۳ مرتبه الک می کنیم. در ادامه مخلوط آرد را کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم.
در این مرحله با کمک لیسک مواد کوکی را مخلوط می کنیم تا خمیر درون کاسه جمع شود. در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم، سپس خمیر را به مدت ۱ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند.
حالا پس از گذشت این زمان خمیر را از یخچال خارج می کنیم، سپس فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم و اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود. در ادامه روی سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم.
در این مرحله مقداری از خمیر را بر می داریم، سپس در دست گرد می کنیم و با فاصله از هم روی کاغذ روغنی قرار می دهیم. در ادامه روی کوکی ها را به دلخواه طرح می زنیم، سپس سینی را طبقه وسط فر قرار می دهیم.
حالا اجازه می دهیم کوکی ها به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه درون فر بمانند تا به طور کامل بپزند. توجه داشته باشید زمان پخت کوکی ها از زمان تعیین شده بیشتر نشود به دلیل آن که کوکی ها خشک می شوند.
در نهایت پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج می کنیم، سپس بدون دست زدن به کوکی ها اجازه می دهیم کاملا خنک شوند. در ادامه کوکی ها را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم و با چای زعفرانی سرو می کنیم.
نوش جان.