درباره
تماس
همه مطالب
خانه
سلامت
تغذیه و سلامت
بستنیهایی که نباید بخورید
بازدید:
217
تغذیه و سلامت
صادقی
بستنی سنتی باید از شیر پاستوریزه تهیه شود.
مدیر کل استاندارد تهران ضمن اعلام توقیف 36 هزار بستنی غیراستاندارد طی سال گذشته، نسبت به خرید و مصرف بستنیهای بدون نشان استاندارد هشدار داد و گفت: چنانچه بستنی هرچند کوتاه مدت، از دمای 18- خارج و مجددا به این دما بازگردانده شود، متحمل شوک حرارتی شده و کشدار و آدامسیگونه و در نتیجه غیرقابل مصرف میشود.
مسلم بیات گفت: این بستنیها که غیراستاندارد بودند از مراکز تولید و عرضه در استان تهران و توسط بازرسان و کارشناسان استاندارد در سال 1393 توقیف شده است. وی گفت: از آنجاکه بستنی از خامه، شیر، تخممرغ، ژلاتین، شکر، مغز خشکبار، میوهها و طعمدهندهها تشکیل میشود، از حساسیت زیادی برخوردار است و در صورت رعایت نکردن نکات بهداشتی، احتمال بروز هر نوع آلودگی و به تبع آن ایجاد مسمومیت در مصرفکننده افزایش مییابد. به همین منظور در خرید این خوراکی باید به تاریخ تولید و انقضاء و نشان استاندارد توجه کرد. طبق اعلام اداره استاندارد تهران، از دیگر نکاتی که در مصرف بستنیهای بستهبندی شده باید مورد توجه داشت، نگهداری بستنی در فریزر و سردخانههای 18- درجه سانتیگراد و نرم نبودن بستنی (بستنی نرمشده قابل مصرف نیست، چون میکروبها در آن به شدت زیاد میشود) است. چنانچه بستنی هرچند کوتاه مدت، از دمای 18- خارج شود و مجددا به این دما بازگردانده شود، متحمل شوک حرارتی شده و کشدار و آدامسی گونه و در نتیجه غیرقابل مصرف میشود.
در مورد بستنیهای باز و فلهای نیز که خوردن آن توصیه نمیشود نیز نکاتی از این قبیل را باید مورد توجه داشت؛ بستنی سنتی باید از شیر پاستوریزه تهیه شود. ظروف و قاشقهای برداشتن بستنی مرتبا باید تعویض شود. بستنی را باید در قیف یا لیوان کاغذی استفاده کرد زیرا ریختن بستنی در ظرفهای بلور و مخلوط کردن آن با هم عامل سرایت بیماری میشود.
منبع : ایسنا
مطلب قبلی
آقایان نوشابه نخورید!
مطلب بعدی
از کجا بفهمیم کمبود ویتامین داریم؟
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
گاردین: نوشیدن قهوه در صبحها میتواند خطر مرگ را کاهش دهد
آیا تفلون برای آشپزی روزمره بی خطر و سالم است؟
بادمجان را هرگز سرخ نکنید
کاکائو بخورید تا سالم بمانید!
۶ ماده غذایی مضر برای کلسترول خون بالا
اگر این مطالب را می دانستید، نوشابه نمی خوردید
مصرف کافئین؛ بایدها و نبایدها
مارگاریتای کاهو
خواص و موارد مصرف سبزی شوید
٨ ماده غذایی نشاط آور
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی