کاکائو و دیابت!؟

مصرف شکلات تلخ می‌تواند باعث بهبود حساسیت انسولین و در نتیجه کاهش خطر ابتلا به دیابت شود.

صندلی خودرو

محققان آلمانی معتقدند مصرف کاکائوی خالص و تلخ می‌تواند به عنوان یک دارو برای بسیاری از بیماری‌ها ازجمله دیابت مفید باشد.
براساس این مطالعه مصرف شکلات تلخ می‌تواند باعث بهبود حساسیت انسولین و در نتیجه کاهش خطر ابتلا به دیابت شود. مطالعات قبلی نشان داده بودند که کاکائو در پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی، فشارخون و بسیاری از سرطان ها نقش دارد.
البته به خاطر داشته باشید دارو، انسولین، رژیم غذایی مناسب و ورزش از مهم ترین ارکان کنترل دیابت به شمار می روند.


منبع: سیمرغ


مطلب قبلیغذای کپک زده را هرگز بو نکنید!
مطلب بعدیطب سنتی درباره سوسیس چه می‌گوید؟
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه