مصرف هویج باعث کاهش کلسترول بد می شود

همانطور که می‌دانیم مزایای هویج بی‌شمار است از جمله برای دستگاه گوارش و سلامت پوست مفید است،
بازسازی ظروف تفلون

همچنین ضد کلسترول بد است.سبزیجات غنی از پتاسیم، آهن، فیبر (حدود ۶/۲ گرم/۱۰۰ گرم) و کالری (۳۶ کیلوکالری/۱۰۰ گرم) است. همچنین می‌توان به محتویات بتاکورتن (۱۰ میلی گرم/۱۰۰گرم) اشاره کرد؛
در صورتی که خام خورده شود باعث فعال شدن روده می‌شود و پخته آن اسهال و استفراغ را کُند می‌کند.هویج برای بینایی مفید است، بتاکاروتن آن باعث تولید ملانین می‌شود و خوردن یک یا دو هویج در روز باعث کاهش کلسترول بد می‌شود.
هویج باید رنگ روشن داشته باشد و سفت باشد، سعی کنید بیش از یک هفته هویج را در یخچال نگه ندارید؛ در موقع پخت هویج برای اینکه طعم خوبی داشته باشد بهتر است کمی جعفری تازه، دانه زیره سیاه، زردچوبه و فلفل قرمز شیرین و یک قاشق مرباخوری دارچین یا کاری به آن اضافه کنید؛
در صورتی که غذاهای شیرین دوست دارید می توانید هویج را با کمی آبلیمو، شکر و آب بپزید.


منبع: روزنامه آرمان

صندلی خودرو
مطلب قبلییک چربی شکن طبیعی
مطلب بعدیدوری از بیماری قلبی و دیابت با مصرف روزانه شکلات تلخ
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه