خواص درمانی آب جوشیده‌ ولرم  و مضرات چای

یک محقق طب اسلامی خواص درمانی آب جوشیده‌ ولرم را تشریح کرد و گفت: مردم در قدیم آب جوش می‌خوردند ولی الان چای می‌خورند که بسیار مضر است.
بازسازی ظروف تفلون

آیت الله تبریزیان درباره آب فاتر اظهار داشت: آب فاتر, آب جوشیده‌ای است که ولرم شده باشد.
به گفته وی فتور از حدت به سردی می‌آید نه از سردی به حدت یعنی آب باید به جوش برسد و سپس سرد شود نه اینکه فقط گرم شود. دقت شود که آب نباید زیاد بجوشد بلکه به‌محض به‌جوش آمدن و رسیدن به نقطه جوش باید از روی شعله برداشته شود وگرنه آب خاصیت خود را از دست می‌دهد.
این محقق طب اسلامی افزود: می‌توان به آب فاتر مقداری قند طبیعی نیشکر یا عسل اضافه کرد؛ شکر سرخ برای هر چیزی نفع دارد و ضرری ندارد و آب جوش هم همینطور است, لذا آب جوش و شکر طبیعی بسیار به بدن سود می‌رساند.


خواص درمانی آب فاتر

تبریزیان ادامه داد: طبق روایت امام صادق علیه السلام در صورتیکه ناشتا یا موقع افطار آب فاتر استفاده شود, معده و کبد را پاک می‌کند. بدن و دهان را خوشبو کرده و دندان‌ها را محکم می‌کند.
وی اضافه کرد: آب فاتر چشم را قوی و بینایی را جلا می‌دهد, مصرف فاتر هیجان رگ‌ها را فرو می‌نشاند, مره (صفرا و سودا) و بلغم را درمان می‌کند (سه مزاج را تعدیل می‌کند که بهترین درمان است), گرمی معده را فرو می‌نشاند و درمان کننده میگرن نیز هست.
این محقق طب اسلامی خاطرنشان کرد: مردم در قدیم آب جوش می‌خوردند ولی الان چای می‌خورند که بسیار مضر است.


منبع: تسنیم
تگ ها: چای-آب جوش-مضرات چای-آب فاتر


صندلی خودرو
مطلب قبلیمهمترین نشانه‌های کمبود ویتامین
مطلب بعدی۵ خاصیت ممتاز طالبی
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه