اگر دنبال یک کیک با بافتی مخملی برای خامه کشی و یا حتی برای عصرانه هستید، پیشنهاد من این کیک بسیار عالی است.
ابتدا تخم مرغ ها و شکر را زده، تا کش دار و کرم رنگ شود. سپس روغن و شیر و اب ولرم را اضافه کرده و کمی هم میزنیم، در اخر مخلوط الک شده آرد و بکینگ پودر و وانیل و نشاسته ذرت را در دو تا سه مرحله به مواد تخم مرغی اضافه میکنیم و آرام آرام به یک جهت هم میزنیم.
داخل قالب مورد نظر را چرب کرده یا کاغذ روغنی می اندازیم، مواد را داخل آن ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت میگذاریم تا بپزد، چون این کیک حجیم می باشد حتما قبل از در اوردن قالب کیک از فر با فرو کردن یک سیخ چوبی یا چاقو در وسط کیک از پخت آن اطمینان حاصل کنید. اگر سیخ چوبی خشک و تمیز بیرون آمد به معنی اتمام فرایند پخت می باشد.
کیک ما آماده است. بنا به سلیقه خود میتوانید خامه کشی کرده و یا با استفاده از کرمفیل های متنوع تزیین کنید و یا بصورت ساده برای عصرونه سرو کنید.
نوش جان