کیک ردولوت



صندلی خودرو

مواد لازم:

  • آرد دو و نیم پیمانه
  • شکر یک و نیم پیمانه
  • بیکینگ پودر یک قاشق چای‌خوری
  • پودر کاکائو یک قاشق چای‌خوری
  • روغن مایع یک و نیم پیمانه
  • باترمیلک (دستور تهیه آن در قسمت بعد آمده است) یک پیمانه
  • تخم‌مرغ ۳ عدد
  • رنگ خوراکی قرمز دو قاشق غذاخوری
  • وانیل دو قاشق چای‌خوری
  • گردو برای تزیین: به مقدار دلخواه
  • خامه قنادی برای تزیین: به مقدار دلخواه
  • سرکه سفید یک قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه خامه پنیری فراستینگ یا کرم چیز فراستینگ

  • پنیر خامه‌ای صاف و یکدست زده شده: ۴۵۰ گرم
  • پودر قند: ۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • کره بدون نمک آب شده در دمای اتاق: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • عصاره وانیل: ۱ قاشق مرباخوری

مواد لازم برای درست کردن باتر میلک

  • شیر پرچرب: ۱ لیوان فرانسوی دسته دار
  • آبلیمو یا سرکه: ۱ قاشق غذاخوری


طرز تهیه:

در اولین مرحله از طرز تهیه کیک ردولوت خوشمزه و مجلسی باید فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم و روشن کنید تا گرم شود و در این فاصله ابتدا باتر میلک را درست کنید.

برای درست کردن باتر میلک، یک لیوان فرانسوی دسته‌دار شیر پرچرب که به دمای محیط رسیده است را با یک قاشق غذاخوری آب لیموترش یا سرکه مخلوط کنید و به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید تا استراحت کند. آبلیمو یا سرکه باعث می‌شود که شیر بریده شود و ما هم دقیقا همین را می‌خواهیم؛ شیر بریده و روی شیر کمی سفت می شود.

در این مرحله در یک کاسه بزرگ پودر کاکائو، آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و سپس این مخلوط را ۲ تا سه بار الک کنید. در یک کاسه بزرگ دیگر دو عدد تخم‌مرغ، شکر را ریخته و با همزن بزنید، سپس روغن و باترمیلک و رنگ غذا و عصاره وانیل یا پودر وانیل را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. در نهایت مخلوط مواد خشک آرد و ... را به آن اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا پف آن نخوابد. سپس ته ظرف مورد نظر را چرب کرده و مواد را داخل آن بریزید. در صورت دلخواه میتوانید کمی پودر کاکایو ته قالب بپاشید.

در این مرحله قالب را در فر از قبل گرم شده به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت قرار دهید.

در این مرحله اجازه دهید تا کیک سرد شود و سپس آن را با یک چاقوی تیز از وسط به دو نیم تقسیم کنید. برای این‌که یک کیک صاف و یکدست داشته باشید بهتر است قسمت رویی کیک را که پف کرده است را هم با چاقو ببرید و کنار بگذارید و به این ترتیب دو لایه صاف و یکدست و گرد برای کیک به دست بیاورید.

 برای لایه میانی و لایه روی کیک باید از خامه پنیری استفاده کنید. برای تهیه خامه پنیری فراستینگ یا همان کرم چیز فراستینگ، پنیر خامه‌ای، شکر و کره نرم شده در دمای اتاق را در یک ظرف بریزید و با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه میکس کنید تا یک مایه خامه‌ای صاف و یکدست به دست بیاید.

در آخرین مرحله از طرز تهیه کیک باید روی لایه اول کیک را کاملا با کرم چیز یا همان کرم خامه پنیری خوب بپوشانید. حالا لایه دوم کیک را هم با دقت روی لایه اول کیک بگذارید و با کرم چیز تمام سطح آن را بپوشانید. باقی مانده خامه پنیری را روی سطح اطراف کیک بمالید تا تمام سطح کیک با خامه پنیری پوشانده شود.

برای تزئین لایه آخر کیک می‌توانید روی سطح کیک ردولوت را با خامه فرم گرفته و مغز گردو یا هر میوه و آجیل دیگری که دوست دارید تزیین کنید. بهتر است برای تزیین کیک با خامه از ماسور استفاده کنید.

قسمت پف کرده کیک را که با چاقو بریده بود دور نیندازید. آن را با دست خرد کنید و روی کیک بپاشید تا ترکیب چشم‌نوازی از دو رنگ قرمز و سفید روی کیک ایجاد شود.

بعد از تزیین کیک بهتر است به مدت ۳ ساعت آن را در یخچال بگذارید تا کیک طعم خامه و پنیر را خوب به خودش بگیرد. کیک ردولوت را تا سه روز می‌توانید در یخچال نگهداری کنید.

نکته: در طرز تهیه کیک ردولوت با لبو باید ۴ عدد لبو را حلقه کنید و برای حدود نیم ساعت با آب بجوشانید. زمانی که آب لبو کاملا خارج و خوشرنگ شد، می توانید از آب لبو برای کیک ردولوت استفاده کنید. توجه داشته باشید که هر چقدر آب لبو غلیظ‌تر و پر رنگ‌تر باشد، کیک شما نیز خوش رنگ‌تر خواهد شد.

نکته: برای خوش طعم و عطر شدن کیک ردولوت می‌توانید در طرز تهیه کیک قرمز مخلملی از اسانس توت فرنگی استفاده کنید.

نکته: اگر طعم پنیری مورد پسند شما نمی باشد، میتوانید هر نوع کرمفیل دیگری که دوست دارید استفاده کنید. کرمفیل کدو حلوایی که دستور آن در پست کیک کدو حلوایی می باشد هم طعم دلنشینی به این کیک می دهد.

نکته: کیک ردولوت را به صورت کاپ کیک ردولوت در قالب‌های مافین یا جارکیک ردولوت در شیشه های کوچک بخصوص هم می‌توانید تهیه کنید. به این ترتیب می‌توانید جشن دو نفره ولنتاین داشته باشید.

نوش جان




مطلب قبلیکیک شیفون وانیلی با نشاسته ذرت
مطلب بعدیجار کیک ردولوت سورپرایزی شیک برای ولنتاین
نظرات
سمانه
1401/10/26 پاسخ

این دستور رو با کرمفیل کدو حلوایی امتحان کردم، انصافا هیچ فرقی با کیکهای کافی شاپی نداشت، بسیار عالی بود. ممنون

ثبت دیدگاه