توصیه هایی برای سفر با کوچولوها

به زمین و زمان بند نمی شوند و در طول سفر هم معمولا یا در حال شیطنت هستند یا برای مسائل مختلف نق می زنند. هرچه بزرگ تر می شوند، کنترل شان سخت تر می شود، اما شیطنت های شان شیرینی زندگی است. این کوچولوها باید به شیوه ای از لحظه خروج از خانه تا بازگشت، سرشان گرم بوده و نیازهای شان برطرف شود تا بگذارند بزرگ تر ها هم از مسافرت و تفریح لذت ببرند. برای آنکه هم به آنها و هم به شما خوش بگذرد، این نکته ها یادتان باشد. این موارد برای والدینی توصیه شده که فرزندشان نیاز به مراقبت داشته و سن او زیر 9 سال است.
بازسازی ظروف تفلون

1- اقامت و مسافت

اگر نوروز امسال، نخستین سفر شما با کوچولو است، برنامه ریزی سفر باید سبک باشد. به این معنی که مدت اقامت در شهر یا کشوری دیگر باید کوتاه باشد. از طرفی باید از سریع ترین وسیله نقلیه برای رسیدن به مقصد استفاده کنید.


2- برنامه را بدانید

برنامه زندگی والدینی که فرزند دارند مسلما با برنامه مجردها و زوج هایی که هنوز صاحب فرزند نشده یا فرزندان شان به قول معروف از آب و گل درآمده، متفاوت است. بنابراین اگر تصمیم به سفر دسته جمعی دارید، ابتدا درباره نحوه سفر، مدت زمان اقامت، برنامه هایی که از پیش برای این سفر تدارک دیده شده آگاه شوید. برای مثال فرزند کوچک شما تحمل اینکه پس از اقامت برای گشت و گذار به شهرهای اطراف بروید را نخواهدداشت. بنابراین با آگاهی از برنامه دیگران می توانید برای همراهی با آنها تصمیم بگیرید.


3- مقصد را بشناسید

اقامتگاه شما باید از وسایل راحتی، سیستم گرمایشی- سرمایشی، سرویس بهداشتی مناسب برخوردار باشد. بنابراین پیش از حرکت از منزل حتما اقامتگاه تان را مشخص کرده و از امکانات و کیفیت محل اقامت آگاه شوید. اگر اقامتگاه تان از طریق سایت قابل بازدید است، حتما شرایط را بررسی کنید.


4- خوراکی همراه تان باشد

اگر با نوزادتان مسافرت می روید، حداقل به اندازه دو روز برای او شیر خشک همراه ببرید. یک شیشه شیر اضافی نیز همراه تان داشته باشید. اگر فرزندتان به سنی رسیده که می تواند غذای بزرگسالان را میل کند، باز هم به اندازه یک یا دو وعده غذا همراه داشته باشید. به این دلیل که از شرایط تغذیه ای مقصد آگاه نیستید. این نکته به ویژه اگر به کشوری دیگر سفر می کنید، مهم است.


5- داروهای او را همراه ببرید

به امید انیکه به مقصد رسیده و همه جا قرص و دارو و شربت وجود دارد، داروهای موردنیاز یا حتی مکمل های غذایی فرزندتان را در منزل جا نگذارید. حتما داروها و مکمل های او را همراه ببرید.


6- لباس فصل متضاد

فصل بهار به ویژه اوایل آن، هوا بسیار متغیر است. بنابراین به هر سمتی از کشورمان که سفر می کنید یا به هر کشوری که می روید، چند تکه لباس متضاد با هوای آن منطقه را برای فرزندتان همراه داشته باشید. به این ترتیب با تغییر ناگهانی وضعیت هوا، دست و پای تان را گم نمی کنید.


7- کنترل کننده های اولیه

سفر باعث اصطلاحا آب به آب شدن همه به ویژه کودکان می شود. بنابراین ممکن است به مشکلاتی مانند سرماخوردگی خفیف، تب، اسهال و استفراغ دچار شوند. بنابراین پیش از سفر، نزد متخصص اطفال رفته و از او بخواهید داروهای ضروری و شیوه استفاده از آنها را برای شما بنویسد تا داروها را خریده و همراه با دستور مصرف همراه تان ببرید. اگر بیماری جدی نباشد با استفاده از همان داروها می توانید مشکل فرزندتان را پیش از مراجعه به درمانگاه یا پزشک برطرف کنید.


8- وسایل سرگرمی

بگذارید فرزندتان تعدادی از اسباب بازی های مورد علاقه اش را همراهش بیاورد. به این ترتیب دیگر نگران دلتنگی و البته شیطنت های او در طول مسیر نخواهید بود.


9- ساک کوچک همراه

اگر فرزندتان نوزاد است، فلاسک آب جوش، یک بطری آب معدنی، یک قوطی شیر خشک، پوشک، یک دست لباس زیر و دو دست لباس رو، کلاه، پتوی کوچک سفر، داروهای اولیه مورد نیاز مانندشربت دل درد کودکان و یک شیشه شیر اضافی داخل ساک گذاشته و همراه خودتان داخل هواپیما ببرید. این ساک را باید در سفر با قطار یا اتوبوس نیز به همراه داشته باشید.


10- ردیف مناسب

اگر فرزندتان دچار مشکل «بیماری مسافرتی» است، کمی زودتر از منزل بیرون بیایید که بتوانید صندلی مناسب برای او بگیرید تا در طول سفر دچار حالت تهوع نشود.


11- به او اسباب بازی بدهید

طبیعی است که برای کودک ساکت نشستن روی صندلی آن هم به مدت حداقل یک تا دو ساعت تا چند ساعت، سخت است. بنابراین اجازه بدهید اسباب بازی مورد علاقه اش را همراهش بیاورد تا با آن سرگرم شود. بهتر است فرزندتان را کنار پنجره هواپیما بنشانید تا با دیدن آسمان و ابرها، سرگرم شده و مسیر برایش کوتاه شود.


12- واگن مجزا

اگر با قطار مسافرت می روید حتما واگن مجزا گرفته یا با افرادی همسفر شوید که آنها هم فرزند دارند. به این ترتیب سفر راحت تری داشته و فرزنتان هم دائما جمله «ساکت بشین» را نخواهدشنید.


13- با اتوبوس نروید

سخت ترین روش سفر برای آنهایی که نوزاد یا کودک زیر هشت سال دارند، اتوبوس است. بنابراین بهتر است تاحد ممکن این شیوه مسافرت را تا زمانی که فرزندتان بزرگ نشده، کنار بگذارید.



14- به او حتما توجه کنید

برای اینکه به فرزندتان خوش گذشته و خاطره شیرین سفر هیشه همراهش باشد، به محض رسیدن به مقصد از مراکز تفریحی محل اقامت آگاه شوید و هر روز حتما فرزندتان را به یکی از این مراکز تفریحی ببرید. فرزند شما هم مسافرت آمده و حق دارد خوش بگذراند تا بتواند هم پای شما هم از نقاطی که دوست دارید بازدید کند.


15- او را آزاد بگذارید

اگر محل اقامت شما مکان امنی است نگران آسیب به فرزندتان نیستید، اجازه بدهید ساعت هایی از روز را به بازی در محوطه بپردازد. به این ترتیب می تواند با دوستان جدید آشنا شود اما او را تنها در محوطه نگذاشته و از محل اقامت خارج نشوید.


16- آداب سفر را به او یاد بدهید

اگر فرزندتان خواندن و نوشتن بلد است، حتما به او یاد بدهید خاطرات سفرش را بنویسد. اگر هنوز نمی تواند بنویسد به او کمک کنید تا عکس بگیرد. به این ترتیب سفر و اتفاقات آن برایش جالب شده و از همراهی با شما برای بازدید از مکان های دیدنی احساس خستگی نمی کند. در پایان هر روز با او درباره آنچه در روز انجام داده یا مکان هایی که همراه هم بازدید کرده اید، صحبت کنید و نکاتی را که نمی داند برای او توضیح بدهید، این تبادل اطلاعات نیز به او این انگیزه را می دهد که به سفر به عنوان حرکتی علمی- فرهنگی نگاه کرده و نکته های جدیدی یاد بگیرد.


منبع: مجله همشهری 6 و 7

صندلی خودرو
مطلب قبلی15 روش بازاریابی هتل ها در سال 2015 چیست؟
مطلب بعدی7 اشتباه مدیران تازه کار
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه