لوبیا پلو مجلسی



صندلی خودرو

مواد لازم:

  • پیاز
  • گوشت گوسفندی بدون چربی
  • لوبیاسبز بخارپز شده
  • برنج
  • نمک، فلفل، زردچوبه، زیره، چوب دارچین
  • زعفرون دم کرده
  • رب گوجه
  • شکر
  • ابغوره


طرز تهیه:

برای تهیه لوبیا پلو مجلسی ابتدا برنج را همراه با مقدار کمی نمک برای مدت زمان سه ساعت خیسانده و کنار قرار میدهیم . در طول این فاصله زمانی پیاز را خرد کرده و درون تابه ریخته و تفت میدهیم کمی که سبک و شیشه ای شدند گوشت را به پیاز داغ ها اضافه میکنیم و با هم تفت میدهیم.

سپس رب گوجه فرنگی و ادویه ها و یک عدد چوب دارچین را اضافه کرده و با هم مخلوط میکنیم، بعد از اینکه کاملا تفت خورد با اضافه کردن کمی ابغوره اجازه میدهیم با شعله خیلی ملایم گوشت ها بپزد.

 پس از اینکه از پخت گوشت مطمین شدیم، لوبیا سبز خرد شده را که از قبل کمی بخار پز شده به گوشت اضافه کرده و درب آن را قرار میدهیم ، مجددا حرارت را کم کرده و اجازه می‌دهیم تا لوبیا هم کامل پخته و جا افتاده شود ، نیم ساعت اخر کمی شکر به مواد اضافه میکنیم. در انتها اجاق گاز را خاموش کرده و غذا را کنار قرار میدهیم .

در مرحله بعد و تا زمانی که خوراک در حال پخت می‌باشد ، برنج را بصورت ابکش آماده کنید ، قابلمه را بر روی اجاق گاز قرار داده کف آن را چرب کنید و ته دیگ خود را ته ظرف قرار دهید ، حالا برنج و مواد گوشت و لوبیا را بصورت لایه لایه درون قابلمه ریخته و در هر لایه برای عطر و بوی غذا کمی زعفران اب کرده اضافه کنید،

پس از اتمام برنج و مواد گوشت و لوبیا روی لایه اخر مجددا کمی زعفران اب کرده و زیره ریخته و در قابلمه را گذاشته و حرارت را کم کنید تا برنج دم بکشد. در اخر کمی روغن داغ کرده و روی برنج میدهیم و غذای خود را سرو نمایید و با سالاد شیرازی نوش جان بفرمایید.

نکته: اگر قرمزی لوبیاپلو از زعفران باشد تا رب گوجه طعم بهتری دارد.

نکته: چوب دارچین علاوه بر خاصیت، طعم بسیار خوببی به گوشت می دهد.

 نکته:برای لوبیاپلو کمی برنج را زنده تر ابکش کنید.

نکته: برای داشتن لوبیاپلویی خوشمزه از گوشت گوسفند بدون چربی و کمی استخوان دار استفاده کنید.

نوش جان.




مطلب قبلیماش پلو اصفهانی
مطلب بعدیخورشت به الو با مرغ
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه