کارامل اناری



صندلی خودرو

مواد لازم:

4 پیمانه (945) میلی لیتر آب انار خالص
2 پیمانه (113) گرم کره بدون چربی، دمای اتاق ، به قطعات قاشق غذاخوری بریده شده است
1 پیمانه 200 گرم شکر گرانول
پیمانه 100 گرم شکر قهوه ای روشن
1/3 پیمانه 80 میلی لیتر کرم غلیظ
2 قاشق چایخوری خمیر و وانیل
1 قاشق چایخوری نمک دریایی
رنگ غذای قرمز (اختیاری)



طرز تهیه:

در یک قابلمه متوسط ، آب انار را به جوش بیاورید ، حدود یک ساعت بجوشد. بگذارید بپزد تا غلیظ و مانند شربت با عملکرد حدود دو فنجان شود.

کاغذ تابه و موم را آماده کنید، یک تابه 88 اینچی یا یک تابه نان را چرب کنید.

آن را با دو نوار کاغذ روغنی خط کنید و قسمت زیرین و طرفین را بپوشانید.

برای بسته بندی 32 قطعه کاغذ موم را به مربع های 4 اینچی برش دهید.

پس از آماده شدن انار ، کره ، شکر گرانول ، شکر قهوه ای و خامه را اضافه کنید و با هم ترکیب کنید. کارامل را بپزید.

اجازه دهید مخلوط به 255-20 درجه فارنهایت (124-127) درجه سانتیگراد بر روی دماسنج به غلظت برسد و گهگاه هم بزنید.

سپس از روی حرارت برداشته و در عصاره وانیل و نمک دریایی را هم بزنید.

در صورت استفاده ، رنگ مواد غذایی قرمز را در یک زمان اضافه کنید تا رنگ مورد نظر برسد.

کارامل داغ را درون تا به آماده بریزید.

حدود 2 ساعت تا زمانی که کاملاً تنظیم شود ، در یخچال نگهداری کنید.

به آرامی یک چاقوی تیز را با روغن خنثی بپوشانید.

کارامل را به مربعهای به اندازه برش بزنید و از روغن بین برش ها استفاده کنید تا از چسبیدن جلوگیری شود.

بلافاصله قطعات کارامل را جدا کنید تا از چسبیدن جلوگیری شود.

هر کارامل را در کاغذ موم ببندید و انتهای آن را پیچ کنید تا مهر و موم شود.

تا دو هفته در یک ظرف در بسته در دمای اتاق نگهداری کنید.

نوش جان.




مطلب قبلیترافل ترامیسو
مطلب بعدیرول توت فرنگی

نظرات

نظر و تجربه شما مهم است. با ما و سایر کاربران درمیان بگذارید.
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه