در یک قابلمه متوسط ، آب انار را به جوش بیاورید ، حدود یک ساعت بجوشد. بگذارید بپزد تا غلیظ و مانند شربت با عملکرد حدود دو فنجان شود.
کاغذ تابه و موم را آماده کنید، یک تابه 88 اینچی یا یک تابه نان را چرب کنید.
آن را با دو نوار کاغذ روغنی خط کنید و قسمت زیرین و طرفین را بپوشانید.
برای بسته بندی 32 قطعه کاغذ موم را به مربع های 4 اینچی برش دهید.
پس از آماده شدن انار ، کره ، شکر گرانول ، شکر قهوه ای و خامه را اضافه کنید و با هم ترکیب کنید. کارامل را بپزید.
اجازه دهید مخلوط به 255-20 درجه فارنهایت (124-127) درجه سانتیگراد بر روی دماسنج به غلظت برسد و گهگاه هم بزنید.
سپس از روی حرارت برداشته و در عصاره وانیل و نمک دریایی را هم بزنید.
در صورت استفاده ، رنگ مواد غذایی قرمز را در یک زمان اضافه کنید تا رنگ مورد نظر برسد.
کارامل داغ را درون تا به آماده بریزید.
حدود 2 ساعت تا زمانی که کاملاً تنظیم شود ، در یخچال نگهداری کنید.
به آرامی یک چاقوی تیز را با روغن خنثی بپوشانید.
کارامل را به مربعهای به اندازه برش بزنید و از روغن بین برش ها استفاده کنید تا از چسبیدن جلوگیری شود.
بلافاصله قطعات کارامل را جدا کنید تا از چسبیدن جلوگیری شود.
هر کارامل را در کاغذ موم ببندید و انتهای آن را پیچ کنید تا مهر و موم شود.
تا دو هفته در یک ظرف در بسته در دمای اتاق نگهداری کنید.
نوش جان.