آردها را با هم الک کنید. روغن و پودر قند را حسابی با همزن بزنید تا سبک و روشن شود.
حالا بهش هل و زعفران و زرده تخم مرغ را اضافه کنید. حتما دور گیری ظرف را انجام دهید، بعد از اون مخلوط آردها را اضافه کنید.
شروع کنید با نوک انگشت ورز دادن.(توجه کنید بهتر اول چند دقیقه با همون همزن برقی انجام بدید چون خسته میشید بعد با نوک انگشت یکمی ورز بدید و خمیر را جمع کنید )
خمیر یکمی خشک و ترک داره اما ایرادی نداره بذارید توی کیسه فریزر و دو ساعت توی محیط آشپزخانه بهش استراحت دهید.
سپس بین دوتا کیسه پلاستیک به قطر ۵ میل با وردنه پهن کنید و بعد قالب بزنید. شیرینی های قالب زده را تو سینی فر چیده و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه قرار دهید تا تقریبا به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه بپزد.
زیر شیرینی کمی طلایی شد آماده است.
می توانید با فرچه کمی عسل رومال کرده و با پودر نارگیل و پسته تزئین کنید.
نوش جان.