Brioche Suisse بریوش سوئیسی



صندلی خودرو

مواد لازم:

برای تهیه پولیش:

آرد نان 1 پیمانه (۶۵ گرم)
مایه خمیر فوری ق چ
شیر ولرم ۱ پیمانه (۶۰) میلی لیتر)

برای مواد خمیر:

آرد نان  ۲۱۲ گرم
تخم مرغ  ۳ عدد
شکر سفید ۱ پیمانه (۵۰) گرم
عسل 2 ق غ (۱۲) گرم
نمک 1 ق چ
کره ۱ پیمانه (۱۱۳) گرم

برای مواد رومال:

یک عدد تخم مرغ
۱ ق غ شیر

برای شربت روی نان این مرحله قابل حذف:

آب 1 پیمانه
شکر ۱ پیمانه

برای فیلینگ کرم پاتیسیر:

شیر ۱ پیمانه
شکر ۱/۴ پ + یک ق غ
زرده تخم مرغ دو عدد
ارد ۱ ق غ
نشاسته ذرت ۱ ق غ
وانیل مایع ۱،۱/۲ ق چ
نمک یک پینچ
کره ۳۰ گرم
چیپس شکلات به مقدار لازم



طرز تهیه:

نان نرم لطیف و لایه ای با مغز کرم پاتیسیر و چیپس شکلات

مواد پولیش را در ظرفی با هم مخلوط کرده و روی ظرف را پوشانده در دمای محیط استراحت دهید تا سطحش حباب دار شود.

حالا بروید سراغ آماده کردن کرم. زرده ها نشاسته ارد و شکر رو با هم مخلوط کن و بهش شیر گرم شده را اضافه و هم بزنید. حالا مواد را به وسیله ی صافی برگردونید به شیر داغ کرده و روی حرارت ملایم مدام هم بزنید.

تمامی مواد خمیر به جز (کره) را به همراه پولیش در کاسه ی همزن ریخته و مخلوط کنید.

کره را در دو تا سه مرحله به خمیر اضافه کرده و مخلوط کنید. حدود ۱۰ دقیقه ورز دهید تا به آزمون پنجره برسید.

در همین حین که دستگاه داره خمیر را ورز میدهد یادتون نره کرم باید مدام هم بخوره، غلیظ که شد وانیل ، نمک و کره را هم بهش اضافه کنید.

مخلوط که اماده شد از روی حرارت برداشته و تو ظرفی بریزید تا خنک شود، حتما روی آن را را با پلاستیک پیوشانید.

خمیر را بعد از تست پنجره چونه کرده و بگذارید یک ساعت در دمای محیط استراحت کند تا حجمش دو برابر شود.

پف خمیر را گرفته و خمیر را به مدت 4تا 12 ساعت داخل یخچال قرار دهید.

خمیر را از یخچال خارج کرده سطح کار را آردپاشی کرده و خمیر را به دو نیم تقسیم کنید.
برای راحتی کار هر قسمت خمیر را باز کرده یک طرف را با کرم پاتیسیر و چیپس شکلات پر کرده و طرف دیگر را روی آن برگردانید و با فاصله داخل سینی بچینید.

روی خمیرها را پوشانده و برای یک ساعت و نیم دیگر در دمای محیط استراحت دهید.

حجم گیری خمیر به دمای محیط خیلی خیلی بستگی دارد.

بعد از استراحت رومال بزنید و در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۴ تا ۱۵ دقیقه بپزید تا طلایی شوند.

بلافاصله بعد از خارج کردن از فر روی نانها شربت بریزید.

نکته: اگر پولیش سفت بود یکی دو قاشق شیر بهش اضافه کنید تا خمیری چسبناک ولی قابل ورز دادن داشته باشید.

نوش جان.




مطلب قبلی‎کیک ترس لچز تیرامیسو
مطلب بعدیکیک سیب و دارچین، نرم و معطر
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه