برای لایه سیب: شکر سفید ۱/۳ پیمانه (۶۵ گرم) پودر دارچین ۲ قاشق چای خوری (۴ گرم) سیب ۲ عدد برای مایه کیک: شکر سفید ۱ و ۱/۲ پیمانه (۳۰۰ گرم) آرد سفید همه منظوره ۲ و ۳/۴ پیمانه (۳۴۵ گرم) بیکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری (۸ گرم) نمک ۱ قاشق چای خوری (۱ گرم) روغن مایع ۱ پیمانه (۲۴۰ میلی لیتر) آب پرتقال تازه ۱/۳ پیمانه (۸۰ میلی لیتر) وانیل ۲ قاشق خوری یا 1 پاکت تخم مرغ درشت ۴ عدد برای تزئین: پودر قند ۱ قاشق غذاخوری
ابتدا فر را روی 175 درجه سانتی گراد روشن کرده و گرم کنید. سپس قالب میان تهی را با کره چرب کرده و آرد پاشی کنید. در این مرحله در یک کاسه سیبهای برش خورده را با شکر و پودر دارچین مخلوط کرده و کنار بگذارید. برای درست کردن مایه کیک در یک کاسه بزرگ شکر را همراه تخم مرغ و وانیل با دور تند همزن هم بزنید تا فرم بگیرد. بهش آب پرتقال و روغن را اضافه و هم بزنید، مخلوط آرد بیکینگ پودر و نمک را با الک تو دو یا سه مرحله اضافه و به ارامی فولد کنید. نیمی از مایه کیک را در قالب بریزید مخلوط سیب را روی آن پخش کنید. سپس باقی مانده مایه کیک را روی لایه سیب ریخته، به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه یا تا زمانی که خلال چوبی تمیز بیرون بیاید در فر قرار داده تا بپزد. اجازه دهید کیک حدود ۱۵ دقیقه در قالب خنک شود سپس به آرامی خارج کرده و روی توری کاملا خنک کنید. در نهایت روی کیک را با پودر قند الک شده تزئین کنید. نوش جان.