نعنا خشک: دو قاشق غذا خوری پر
گردو: صد گرم
سیر سرخ شده و ادویه زده: یک قاشق غذاخوری
پیاز: سه عدد
بادمجان کبابی: سه عدد بزرگ
کشک: به مقدار لازم
آب: نصف استکان
نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
این کشک بادمجان چون با بادمجان کبابی درست می شود باعث کم کالری شدن و در نتیجه رژیمی شدن آن می شود. کشک بادمجان را حتما با گردو درست کنید تا هم از خواص گردو بهره برده باشید و هم سفتی گردو زیر دندونتون، لذت کشک بادمجان را چند برابر کند. ابتدا پیازها را نگینی خرد کنید. آن ها را به روغن اضافه کنید تا سرخ شوند. میتوانید یکی دو عدد پیازچه هم توی آن خرد کنید. بادمجان را روی گاز کبابی کنید. بعد از اینکه کاملا کباب شد. پوست های بادمجان را بکنید. دستتان را خیس کنید و روی بادمجان بکشید تا تمام پوستهاش کنده شوند. بعد بادمجان را خرد کنید. نمک، فلفل و زردچوبه را به پیازداغ اضافه کنید. میتوانید یک مقدار از پیاز را برای تزئین روی کشک و بادمجان جداگانه کنار بگذارید. مقداری از سیر را به پیازداغی که برای تزئین جدا کردید اضافه کنید و هم بزنید. یه قاشق نعنا را سرخ کنید و باقی آن را برای تزئین کشک بادمجان استفاده کنید. ما بقی سیر را به نعنا سرخ شده اضافه کنید. بادمجان را به نعنا و سیر اضافه کنید و خوب تفت دهید. میتوانید بادمجان را با گوشت کوب له کنید. نصف لیوان آب اضافه کنید. در ظرف را بگذارید تا بادمجان کاملا پخته شود. گردوها را ریز خرد کنید. مقداری از آن را برای تزئین نگه دارید. گردوها را به بادمجان اضافه کنید. باقی مانده نعنا را همراه با یکم زردچوبه سرخ کنید. کشک را به بادمجان اضافه کنید. حالا کشک بادمجان را توی ظرف بریزید و باقی مانده نعنا، سیر داغ، پیازداغ، گردو و کشک تزئین کنید. نوش جان