در اینجا دستور آشپزی و مواد لازم برای سالاد کینوا (قنوا) و کلم بروکلی (Quinoa and Broccoli Spoon Salad) را برای شما آوردهام:
مواد لازم: • ۱ فنجان قنوا (Quinoa) • ۲ فنجان آب یا عصاره سبزیجات • ۲ فنجان کلم بروکلی، خرد شده • ۱ فنجان گوجهفرنگی گیلاسی، نصف شده • ۱/۲ فنجان پیازچه، خرد شده • ۱/۴ فنجان بادام یا گردو، خرد شده (اختیاری) • ۱/۴ فنجان کشمش یا زردآلو خشک، خرد شده (اختیاری) • ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون • ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو تازه • نمک و فلفل به میزان لازم ▎دستور تهیه: 1. پخت قنوا: قنوا را در یک قابلمه با آب یا عصاره سبزیجات به جوش بیاورید. سپس حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت 15 دقیقه بپزد تا آب جذب شود. سپس آن را از حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود. 2. پخت کلم بروکلی: در یک قابلمه آب جوش، کلم بروکلی را به مدت 2-3 دقیقه بپزید تا نرم شود، سپس آن را در آب سرد بریزید تا پختن متوقف شود. این کار باعث حفظ رنگ و بافت کلم بروکلی میشود. 3. ترکیب مواد: در یک کاسه بزرگ، قنوا پخته شده، کلم بروکلی، گوجهفرنگی، پیازچه، بادام یا گردو (در صورت استفاده) و کشمش یا زردآلو خشک را با هم مخلوط کنید. 4. تهیه سس: در یک کاسه کوچک، روغن زیتون، آب لیمو، نمک و فلفل را مخلوط کنید. سپس این سس را به سالاد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد به هم آغشته شوند. 5. سرو: سالاد را در ظرف سرو بکشید و میتوانید آن را به عنوان پیشغذا یا غذای اصلی سرو کنید. نوش جان! اگر سوال دیگری دارید یا نیاز به تغییرات خاصی دارید، خوشحال میشوم که کمک کنم.
*قنوا (Quinoa) یک دانه خوراکی است که به عنوان یک غله کامل شناخته میشود و معمولاً به عنوان یک منبع عالی پروتئین، فیبر و مواد مغذی دیگر مصرف میشود. این دانه از گیاهی به نام "Chenopodium quinoa" به دست میآید و بومی مناطق کوهستانی آند در آمریکای جنوبی است.