پودر بادام و پودر قند را مخلوط نموده سپس از الک ریز رد کنید. هرچه بادام بیشتر اسیاب شود ماکارون بهتری خواهید داشت.
سفیده تخم مرغ را ابتدا با دور کند و سپس دور تند هم بزنید تا کاملا فرم بگیرد و آرام آرام شکر را به آن اضافه کنید.
بعد به آرامی رنگ ژله ای و سپس مواد خشک را به آن اضافه نموده و فولد کنید.
حالا با استفاده از قیف و روی صفحه های سیلکونی مخصوص ماکارون مواد را پایپ کنید.
وقتی مواد را فولد می کنید با استفاده از لیسک مواد را از دیواره ی ظرف جنع کنید و به وسط کاسه بر گردانید به این کار ماکاروناژ می گویند.
توجه کنید که زیاد انجام دادن ماکاروناژ موجب شل شدن مواد می شود پس وقتی مواد غلظت لازم را پیدا کرد دیگر ادامه ندهید.
غلظت مواد را با کشیدن لیسک روی ان و افتادن یک خط امتحان کنید.
حدود بیست دقیقه صبر کنید تا ماکارون ها رویه ببندند و سپس آن ها را داخل فر ببرید .
در فر های برقی ١٣٠ درجه و و فر های گازی صد و پنجاه درجه با درب نیمه باز ماکارون ها به مدت حدود بیست دقیقه خواهند پخت.
طرز تهیه فیلینگ ماکارون
فیلینگ شیرینی ماکارون می تواند با توجه به سلیقه شما متغیر باشد .
ساده ترین آن انواع خامه های طعم دار و بعد انواع کرم های پنیری که ترکیب پودر قند و خامه و کمی بنا به ذائقه پودر قند و حتی انواع کرم های میوه ای و کاراملی و شکلاتی نیز می باشد .
یکی از مهمترین نکات تهیه ی شیرینی ماکارون علاوه بر پودر کردن کامل بادام این است که سفیده تخم مرغ را حتما از بیست و چهار ساعت قبل به صورت روباز در بخچال نگه دارید تا رطوبت اضافی آن خارج شود .
نوش جان.