برای فیلینگ پسته همه مواد را باهم مخلوط میکنیم و کنار میزاریم.
برای شهد باقلوا، شکر و اب را میزاریم روی حرارت تا ریز بجوشه یعد ابلیمو را اضافه میکنیم و حرارت را خاموش میکنیم تا شربت کاملا خنک بشه.
برای مایع چیزکیک،تخم مرغ ها را به همراه شکر با همزن دستی میزنیم تا کف کنه و کرمی بشه. بعد کره ذوب شده، خامه صبحانه و نشاسته ذرت و ارد را اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم تا یکدست بشه و بعد پنیرخامه ای هم دمای محیط را به همراه وانیل و خامه ترش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه.
حالا هرلایه ورق باقلوا را با کره رومال میزنیم و 4 لایه روی هم میزاریم و دوباره 4 لایه ورق باقلوای دیگر را به صورت جداگانه رومال میزنیم و بعد به شکل + روی هم میزاریم و داخل قالب کمربندی قطر 18یا20 قرار میدیم و اضافی های ورق باقلوا که از لبه قالب بیرون زده رو به وسیله قیچی میبریم تا کارمون تمیز دربیاد. حالا ورق های برش خورده را کف قالب میریزیم و بعد فیلینگ پسته را میریزیم و صافش میکنیم.
حالا مایع چیزکیک را روی فیلینگ پسته میریزیم و در اخر 4 لایه اخر باقلوا را رومال کره میزنیم و به اندازه قطرقالب برش دور تا دورش را برش میزنیم و به کمک چاقو روی سطح صاف اول به 4 قسمت و بعد به 8 قسمت تقسیم میکنیم و خمیرهای برش خورده را روی مایع چیزکیک قرار میدیم.این چیزکیک نیازی به حمام بخار اب نداره ولی باید یه ظرف اب طبقه پایین فر قرار بدین تا محیط فر مرطوب باشه.قالب را داخل فر از قبل گرم شده با دمای 165 درجه به مدت یک ساعت و نیم قرار میدیم. چنددقیقه اخر میتونین فر را از بالا روشن کنین تا روی قسمت پنیری کیک طلایی شود. فقط حواستون باشه که نسوزد. وقتی فر را خاموش کردید اجازه بدید قالب 20 دقیقه داخل فر استراحت کند. حالا از شربت خنک شده ارام روی سطح باقلوا بریزین و حداقل 5 ساعت و ترجیحا 12 ساعت داخل یخچال بهش استراحت بدین. و بعد کمربند رو از قالب جدا کنین و چیزکیک را برش بزنین و میل بفرمایید.
نوش جان.