شکر برای کارامل:80 گرم
شکرسفید:70 گرم شکر قهوه ای:70گرم وانیل: نوک قاشق چایخوری تخم مرغ:3 عدد هویج رنده شده:200 گرم گردو خورد شده:100 گرم میکس روغن مایع و کره اب شده:180 گرم نمک:1/2 قاشق چایخوری بکینگ پودر: یک بسته برند دکتر اوکتریا 2 قاشق چایخوری دارچین:1 قاشق چایخوری جوزهندی:1/4 قاشق چایخوری زنجبیل:1/2 قاشق چایخوری ارد سفید نول:220 گرم
ابتدا فر را با 170 درجه روشن کنید تا گرم شود. شکر را روی حرارت ملایم اب میکنیم تا کاراملی شود. کف قالب لوف ،کاغذ روغنی میندازیم و شکر کاراملی رو کف قالب میریزیم. هویج رو به وسیله پوست کن یا به کمک چاقو تیز، نازک برش میدهیم و کف قالب به شکل دلخواه میچینیم و میزارید کنار و میریم سراغ درست کردن مایع کیک. تخم مرغ، شکرقهوه ای و شکر سفید و وانیل و نمک را با ویسک یا همان همزن دستی کوچک میزنیم تا مخلوط بشن.بعد مخلوط روغن و کره را اضافه میکنیم و دوباره با ویسک هم میزنیم و بهش هویج رنده شده و گردو را اضافه میکنیم و ایندفعه با لیسک مواد را اروم به صورت دورانی روی هم فولد میکنیم. در نهایت مخلوط ارد و بکینگ پودر الک شده. دوباره با لیسک مواد را فولد میکنیم تا جایی که هیج گلوله اردی باقی نماند. دقت کنید یکی از دلایل خوابیدن پف کیک، فرورفتگی وسط کیک یا خمیر شدنش به خاطر هم زدن بیش از حد مواد بعد از اضافه کردن مواد خشک هست.پس مواد را به صورت دورانی فقط فولد کنین. حالا مایع را داخل قالب لوف میریزیم و به مدت 40 تا 50 دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه میپزیم.
نوش جان.