شیر:150 گرم شکر:50 گرم پودر کاکائو:1قاشق غذاخوری
تمام مواد رو روی حرارت بزارین و باهم مخلوط کنین و وقتی کاملا شکر داخل شیر و پودر کاکائو حل شد از روی حرارت بردارین و بزارین کنار.
ارد:125 گرم پودرکاکائو:20 گرم شکر:70 گرم بکینگ پودر:1قاشق چایخوری نمک:1پینچ روغن مایع:60 گرم تخم مرغ:2 عدد شیر:120 گرم
شکر و تخم مرغ ها روبا سرعت تند همزن بزنین تا کرمی و کشدار بشه.بهش شیر و روغن مایع رو اضافه کنین و مخلوط کنین و درنهایت مواد خشک رو داخلش الک کنین و داخل رینگ یا قالب کمربندی 20 سانت که کفش کاغذروغنی انداختین مواد رو بریزین و با دمای 170 درجه به مدت 15 دقیقه بپزین.به محض اینکه کیک رو از فر دراوردین بدون اینکه کیک رو از قالب جدا کنین با سیخ چوبی روش سوراخ ایجاد کنین و سیروپ شکلاتی سرد شده رو روش بریزین و بزارین تا کاملا خنک بشه.
شیر:130 گرم زرده تخم مرغ:2 عدد شکلات تلخ:160 گرم خامه 33 درصد سوربن کاله: 250 گرم
شیر و زرده تخم مرغ رو روی حرارت ملایم بزارین و مدام هم بزنین تا بوی خامی زرده گرفته بشه و به یه غلظت تقریبا ملایمی برسه. یعنی وقتی با لیسک از مواد برمیدارین مواد به صورت یه لایه نازک روی لیسک بمونه و نباید خیلی شل و ابکی بشه. حالا مخلوط داغ زرده و شیر رو روی شکلات تلخ میریزیم و هم میزنیم تا شکلات با حرارت مایع،ذوب و حل بشه و درنهایت خامه سوربن 33 درصد کاله رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم. و درنهایت مخلوط موس شکلاتی رو،روی کیک خنک شده داخل قالب میریزیم و داخل یخچال چند ساعت بهش استراحت میدیم.و بعد قالب کمربندی یا رینگ رو از دورش جدا میکنیم و پودر کاکائو رو روی موس الک میکنیم.
نوش جان.