دوبی چاکلت کیک



صندلی خودرو

مواد لازم:

برای کیک شکلاتی:

کره:100 گرم

روغن مایع:100 گرم
عصاره وانیل:1 قاشق چایخوری
شکر:120 گرم
تخم مرغ:2 عدد
شیر:300 گرم
سرکه سفید:1 قاشق غذاخوری
پودرکاکائو:40 گرم
ارد سفید نول:260 گرم
بکینگ پودر:6 گرم
نمک:1/2 قاشق چایخوری

برای گاناش شکلاتی:
خامه صبحانه:300 گرم
شکلات تلخ:300 گرم
کره:50 گرم

برای فیلینگ کادایف و پسته:
رشته کادایف:100 گرم
کرم پسته:150 گرم
ارده:30 گرم



طرز تهیه:

‎برای کیک شکلاتی:
روغن و کره هم دمای محیط وشکر و وانیل را با همزن دستی کاملا هم بزنین بعد بهش تخم مرغ ها را به همراه شیر و سرکه اضافه کنین و حسابی هم بزنین تا کاملا یکدست بشن. حالا مواد خشک شامل ارد و پودرکاکائو و بکینگ پودر و نمک را داخل مواد الک کنین و کامل هم بزنین تا هیچ گلوله اردی داخل مواد باقی نمونه.
‎مواد کیک را داخل قالب 20 سانت که کفش کاغذ روغنی انداختین بریزین و با دمای 160 درجه به مدت 40 دقیقه اجازه بدین پخته بشه.
‎بعد از قالب دربیارین و وقتی خنک شد به دو قسمت تقسیم کنین.‎



‎برای گاناش شکلاتی:
خامه را روی حرارت بزارین کاملا داغ بشه ولی نجوشه. حرارت غیر مستقیم و به روش بن ماری هم باشه بهتره. بعد شکلات ها را به خامه داغ اضافه کنین و هم بزنین تا شکلات ها کاملا داخل خامه ذوب بشن. اگر دیدین تیکه های شکلات داخل خامه باقی مونده 30 ثانیه بزارین داخل ماکروفر یا دوباره یکمی دیگه روی حرارت قرار بدین. حالا کره را به مخلوط اضافه کنین و کامل هم بزنین تا کره کاملا داخل مواد اب بشه. 
حالا بزارین گاناش شکلاتی کاملا توی دمای محیط خنک و سفت بشه.‎



‎برای کادایف پسته:
رشته های کادایف را با چاقو یا با دست کاملا خورد کنین. حالا داخل یه ماهیتابه رشته ها را به همراه 20 گرم کره تفت بدین. وقتی طلایی شد اجازه بدین خنک بشه و بعد کرم پسته و ارده را اضافه کنین و کاملا باهم مخلوط کنین.‎

‎حالا روی لایه اول کیک شکلاتی ،یه لایه گاناش بریزین و صاف کنین و روش ازمخلوط کنافه و پسته بریزین و دوباره این مرحله را تکرار کنین.

این کیک را داخل ظرف های تک نفره هم میتوانید درست کرده و در مهمانی های رسمی سرو کنین. 

نوش جان. 




مطلب قبلیاسلایس کرامبل بادام
مطلب بعدی
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه