برای فراست شکلاتی ابتدا شکلات تخته ای یا سکه ای را به همراه شیره ذرت داخل قابلمه روی حرارت خیلی خیلی ملایم قرار بدین و دائم هم بزنین تا شکلات اب بشه. بعد از روی حرارت بردارین و بزارین کنار تا خنک بشه.
داخل کاسه جدا پنیر خامه ای هم دمای محیط رو به همراه پودر قند و نمک با همزن دستی یا برقی با سری پدل هم بزنین تا یکسدت بشه.(حدودا 1الی2دقیقه)
ظرف رو دورگیری کنین.بهش خامه صبحانه رو اضافه کنین و دوباره با سرعت کند هم بزنین.
تو این مرحله شکلاتی که قبلا اب کردین و گرم و روان هست ولی خیلی داغ نیست رو به آرومی به مخلوط اضافه کنین و هم بزنین. وقتی کامل مخلوط شد ممکنه فراست شکلاتی به خاطر گرم بودن شکلات یکمی حالت روان داشته باشه.ولی ایرادی نداره اجازه بدین به مدت نیم ساعت کامل داخل دمای محیط خنک بشه تا فراست شکلاتی کاملا سفت و کرمی بشه.حتی میتونین داخل یخچال هم بزارین ولی اگر دیدین توی بعد از دراوردن از داخل یخچال فراستتون خیلی سفت شد یک پیمانه ازش بردارین چند ثانیه داخل مایکروفر بزارین و به مخلوط اضافه کنین و هم بزنین تا به غلظت دلخواه برسه.
برای سرهم کردن کیک،ابتدا با یا چاقوی تیز قله روی کیک ها رو بردارین. از فراست شکلاتی با دست و دلبازی رویلایه های کیک بریزین و با پالت صاف کنین و دور کیک رو یه لایه نازک فراست شکلاتی بمالین و بزارین داخل یخچال به مدت 20 دقیقه. بعد از یخچال دربیارین و کامل دور کیک ر با فراست کاور کنین و با پالت یا قاشق روش طرح بندازین.
نوش جان.