برای کراست بیسکوییتی بیسکوییت پتی پور شکلاتی ۲ بسته کره ۱۱۰ گرم مواد لایه پنیری پنیر ماسکارپونه ۳۵۰ گرم خامه صبحانه ۲ بسته پودر قند ۳/۴ پیمانه ژلاتین ۲ ق غ آب سرد نصف پیمانه شکلات سکه ای ۲۰۰ گرم برای روی چیز کیک : شکلات سکه ای ۲۰۰ گرم خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
ابتدا بیسکوییت ها را با هر وسیله ای که داریم پودر میکنیم . بهش کره ذوب شده اضافه میکنیم و باهم مخلوط میکنیم. سپس در قالب مورد نظرمون ریخته و کاملا با جسمی سنگین فشرده اش میکنیم، بعد میگذاریم داخل یخچال تا استراحت کنه . برای لایه پنیری خامه و پنیر و پودر قند را با هم مخلوط کرده و با همزن میزنیم وقتی دیگه هیچ گوله ای توش نموند بهش شکلات را اضافه میکنیم و هم میزنیم اما اگه گوله توش بود باید از صافی رد کنیم. نکته مهم اینکه دمای شکلات بنماری شده باید با مواد پنیری یکی باشه و سرد شده باشه اگه داغ باشه تو مواد پنیری میبنده و گوله میشه. سپس ژلاتین را به روش بنما ی یعنی با آب روی بخار کتری گذاشته تا باهم حل شوند و بعد به مواد پنیری بالا اضافه میکنیم. همه مواد را باهم مخلوط میکنیم و روی لایه بیسکوییتی میریزیم و میره که حدودا ۶ ساعت استراحت کنه. بعد استراحت چیز کیکمون آماده است و میتونید با گاناش و در صورت دلخواه با پودر بیسکوییت شکلاتی یا وانیلی تزئین کنید. نکته اینجاست که این مقدار مواد بر اساس ارتفاع دلخواهتون میتونید توی قالب ۲۰ یا ۲۳ بریزید و یا توی قالب تک نفره بریزید و از مهمانان خود پذیرایی کنید. نوش جان.