برای لایه سیب:
کره:40 گرم
سیب زرد:5_6 عدد پوست گرفته و مکعبی خورد شده
شکر قهوه ای:100 گرم
اب لیموترش تازه:30 گرم
پودردارچین:1 قاشق چایخوری
پودرزنجبیل:1/2قاشق چایخوری
نشاسته ذرت:1 قاشق چایخوری
آب: 1 قاشق چایخوری
برای کراست نان:
کره هم دمای محیط:140 گرم
شکرقهوه ای:125 گرم
عصاره وانیل:1قاشق چایخوری
ارد سفید:265 گرم
ارد بادام:65 گرم
پودردارچین:1قاشق چایخوری
نمک:1/4قاشق چایخوری
برای فیلینگ چیزکیک:
پنیرخامه ای:450 گرم
ماست یونانی:60 گرم
پودرقند:100 گرم
نشاسته ذرت:10 گرم
تخم مرغ:2 عدد
عصاره وانیل:2قاشق چایخوری