برای مایه خمیری سینه مرغ من نصف سینه مرغ استفاده کردم آرد یک لیوان ) برای نصف سینه سه چهارم لیوان بکینگ پودر برای مایع خمیری نصف قاشق چاخوری ادویه جات پودر سیر، پابریکا، فلفل، آویشن برای مرحله دوم آرد و ادویه جات بالا و نمک
سینه ی مرغ را نواری برش بدهید و ادویه جات را اضافه کرده و حسابی مخلوط کنید. آرد، نمک، بکینگ پودر و آب را اضافه کنید و مواد را کاملا باهم مخلوط کنید و یک ساعت در یخچال استراحت دهید. بعد از استراحت در مخلوط آرد و ادویه جات و نمک ، به صورت جداگانه بغلطانید تا حالت پولکی بگیرد و در روغن سرخ کنید.
نکته: میزان روغن باید در حدی باشد که فیله ها حالت شناور داشته باشد.
نکته: انتخاب نوع ادویه کاملا سلیقه ای می باشد.
این فیله ها بسیار خوشمزه و ترد می باشد و یکبار درست کنید پایه ثابت سفره ها و دورهمی هاتون میشه.
نوش جان.