سیب زمینی بزرگ یک عدد پیاز بزرگ یک عدد نصف سینه یک مرغ ادویه جات پورد ،سیر ،فلفل زردچوبه پابریکا آرد ۵ قاشق غذاخوری تاجایی که حالت چسبندگی پیدا بشه
سیب زمینی و پیاز را رنده ریز کنید، دقت کنید که آب انها را نگیرید. نصف سینه مرغ را نگینی و به صورت کاملا زیر خرد کنید (اندازه یک نخود) مواد بالا را باهم مخلوط کنید و ادیه و آرد را هم اضافه کنید ، اگر مواد شل بود بهش آرد اضافه کنید که چسبنده شود و همون موقع سرخ کنید. نکته: اگر خواستید دیرتر سرخ کنید ادویه جات را اضافه کنید ولی آرد موقع سرخ کردن اضافه کنید اگر مواد آب انداخته بود یکم ارد اضافه کنید. نوش جان.