دسر فندق و بیسکوییت



صندلی خودرو

مواد لازم:

زرده تخم مرغ:4 عدد
شکر سفید:10 گرم
پنیر ماسکارپونه:500 گرم
کره فندوق:80 گرم
شکلات تلخ سکه ای اب شده: 50 گرم
خامه صبحانه:250 گرم
بیسکوییت دلخواه:200گرم
شیر: یه لیوان برای مرطوب کردن بیسکوییت



طرز تهیه:

شکر و زرده تخم مرغ را به روش بنماری و روی بخار اب اینقدر با ویسک هم بزنین که کرمی و روشن شود.

کره فندق و شکلات اب شده و خنک شده را اضافه کرده و بعد پنیر ماسکارپونه هم دمای محیط را به مخلوط کرمی اضافه کنید و در اخر 250 گرم خامه صبحانه به آن افزوده و کامل هم بزنید تا یکدست شود.
حالا به ترتیب یک لایه بیسکوییت دلخواه را کف ظرف مورد نظر بچینید و با شیر مرطوب کنید و از مواد کرمی بریزید روی بیسکوییت ها و اینکار را دوباره انجام دهید. روی ظرف سلفون بکشید و ترجیحا شب تا صبح داخل یخچال به آن استراحت دهید.

موقع سرو برای لایه اخر از گاناش شکلاتی که ترکیب 80 گرم شکلات اب شده و 80 گرم خامه صبحانه هست استفاده کنید.
برای تزئین میتوانید کره فندوق را اب کرده و داخل قیف بریزید و به شکلی که داخل ویدئو مشاهده میکنید روی گاناش شکلاتی خطوط موازی ایجاد کرده و بعد به کمک یه سیخ چوبی بهش فرم دهید.

نکات:
🔹میتوانید به جای‌ کره فندوق، از کرم بیسکوییت لوتوس، کره پسته، کره بادام، کره نارگیل، کرم شکلات هم استفاده کنید و اینطوری طعم های جدیدی از این دسر را خلق کنید.

🔹میتوانید به جای بیسکوییت از یک لایه کیک اسفنجی شکلاتی یا ساده استفاده کنید.
🔹برای اینکه مزه ها باهم اشتی کنند و به خورد همدیگر بروند حتما یک شب تا صبح بگذارید داخل یخچال تا استراحت کند.
🔹میتوانید این دسر را به صورت تک نفره داخل ظرفای یک نفره هم درست کنید.
نوش جان.




مطلب قبلیچیز کیک پسته
مطلب بعدیموس شکلاتی
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه