کرم پسته:150گرم اردسفیدسه صفر:180گرم نشاسته ذرت:1قاشق غذاخوری بکینگ پودر:1/2قاشق چایخوری جوش شیرین:1/2قاشق چایخوری نمک:1/2قاشق چایخوری کره ذوب شده و خنک شده:115گرم شکرقهوه ای:100گرم شکرسفید:50گرم تخم مرغ:1عدد عصاره وانیل:1قاشق چایخوری شکلات تلخ یا شیری خوردشده:100گرم مغز پسته غیرنمکی خوردشده:50 گرم نمک دریا برای پاشیدن روی کوکی(قابل حذف)
کف یه بشقاب کاغذروغنی پهن کنین و کرم پسته رو کف بشقاب به صورت یه لایه نازک پخش کنین. اگر کرم پسته تون خیلی شل نیست میتونی با قاشق هم اسکوپ بزنین و روی کاغذ روغنی بزارین و داخل فریزر حداقل یک ساعت قرار بدین تا کاملا سفت بشه. اگر از روش پخش کردن کرم پسته کف بشقاب استفاده کردین بعد از یکساعت با چاقو مربعی برش بدین و دوباره داخل فریزر قرار بدین تا زمانیکه لازم بشه. برای درست کردن خمیر کوکی ابتدا کف یه بشقاب یا تخته کار رو کاغذروغنی بندازین و بزارین کنار. داخل یه کاسه ارد و نشاسته ذرت و بکینگ پودر و جوش شیرین و نمک رو باهم مخلوط کنین و بزارین کنار. داخل یه کاسه جداگانه کره ذوب شده و خنک شده رو به همراه شکر قهوه ای و سفید با ویسک هم بزنین تا مخلوط بشه .تخم مرغ و وانیل رو بهش اضافه کنین و دوباره با ویسک بزنین تا صاف و غلیظ بشه.مخلوط مواد خشک رو به مواد کره ای اضافه کنین و با ویسک هم بزنین تا کاملا مخلوط بشن. درنهایت بهش پسته خورد شده و شکلات خورد شده رو اضافه کنین و ایندفعه با لیسک خمیرکوکی رو فولد کنین تا مخلوط بشن.با استفاده از قاشق اسکوپ زن سایز 4، خمیر کوکی رو اسکوپ بزنین وکف بشقابی که کاغذ روغنی انداختین بچینین روش سلفون بکشین و به مدت 2 ساعت داخل یخچال بهش استراحت بدین. خمیرکوکی باید کاملا خودشو بگیره و به دست نچسبه. فر رو با دمای 180 درجه روشن کنین و کف سینی فر کاغذ روغنی بندازین.
بعد از 2ساعت چونه های خمیر رو از یخچال دربیارین و با دست وسطش رو گود کنین و از خمیر پسته های فریز شده وسطش 3_4 تا مکعب بزارین(بستگی به ضخامت خمیرپسته داره) و بعد چونه خمیر رو کاملا ببندین و گردش کنین. روی کوکی ها دوباره یه مقدار پسته خورد شده،شکلات خورد شده و خمیر بسته بزارین و برای 11 تا 12 دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بپزین. همینکه کناره های کوکی خودشو گرفت وسطش هنوز نزم بود پخت کوکی کافیه و بلافاصله با یه رینگ سایز بزرگتر از قطر کوکی،اطراف کوکی رو گرد کنین و 5 دقیقه داخل سینی فر بزارین از داغی بیفته.و بعد روی توری منتقل کنین تا کاملا خنک بشه.
نوش جان.