شکر ووانیل و تخم مرغ ها رو 5 دقیقه باسرعت تند همزن، هم بزنین تا کرمی و کشدار بشه.
بهش شیر و روغن رو اضافه کنین و با ویسک یا همزن دستی از ته کاسه هم بزنین تا کامل مواد مخلوط بشه.
مواد خشک رو باهم مخلوط و دو بار الک کنین و طی سه مرحله به مواد اضافه کنین و با لیسک مواد رو فولد کنین.
و داخل قالب لوف که کفش رو کاغذ روغنی انداختین بریزین و وسط مایع کیک سس چری بریزین و اجازه بدین داخل فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه به مدت 45 دقیقه بپزه. البته چون دمای فرها باهم متفاوت هست حتما تست خلال بگیرین تا مطمئن بشین که کیک کاملا پخته!
برای سس چری:
1پیمانه گیلاس یا البالو تازه یا فریز شده رو روی حرارت قرار بدین وبهش دو قاشق شکر اضافه کنین و اجازه بدین تا اب بندازه.وقتی 2_3 دقیقه جوشید 1 قاشق چایخوری نشاسته ذرت رو با دو قاشق چایخوری اب حل کنین و به مخلوط اضافه کنین و بعد سریع هم بزنین.
از روی حرارت بردارین و با میکسر کاملا باهم مخلوط و بِلِند کنین و اجازه بدین سرد بشه. بعد از سرد شدن سس چری تقریبا سفت میشه.ولی اگر دیدین خیلی سفت شد میتونین با یکی دو قاشق اب رقیقش کنین.
نوش جان.