مناسب برای افطار در ماه رمضون
▫️جو يك پيمانه، ▫️قارچ ١٠٠ گرم، ▫️هويج نگينى شده يك عدد بزرگ، ▫️رب يك قاشق غذاخورى، ▫️نخود فرنگى ٣ قاشق غذاخورى، ▫️پياز نگينى شده يه عدد درشت. ▫️جعفرى به ميزان لازم، ▫️اسكلت مرغ
از شب قبل جو رو خيس كنيد بعد جو و پياز و هويج و نخود رو تا قابلمه بريزيد و بذاريد بپزه، اسكلت مرغ رو با يه پياز چهارقاچ و نمك و زردچوبه بذاريد بپزه وقتى پخت گوشتها رو از استخوان جدا كنيد و همراه آب مرغ بريزيد تو قابلمه ى جو، بعد از نيمپز شدن جو قارچ و رب رو اضافه كنيد بذاريد بپزه، بعد از پخت نمك و اندازه كنيد و باجعفرى و ذرت تزيين كنيد و با ليمو نوش جان كنید