🔸1. برای این آبگوشت باید از 8 ساعت قبل از پخت، گوشت را در پیاز و سیر بخوابانید. به این ترتیب که پیاز و سیر را نگینی خرد کرده و داخل یک ظرف بریزید. گوشت را تکه تکه کرده و درون سیر وپیاز بخوابانید و به مدت 8 ساعت داخل یخچال بگذارید.
🔸2. بعداز 8 ساعت گوشت را با همان پیا ز و سیر داخل یک قابلمه قرار داده و آن را روی حرارت بگذارید. 2 لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و بگذارید روی حرارت کم برای دو ساعت بپزد.
🔸3. وقتی گوشت پخت سیب زمینی ها را هم اضافه کنید.
🔸4. گوجه ها را نگینی خرد کنید و سپس آنها را داخل قابلمه بریزید. نمکف فلفل، زردچوبه و رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنید.
🔸5. در پایان جعفری خرد شده را اضافه کنید و صبر کنید تا آبگوشت جا بیفتد