🔸خمیرمایه، آب ولرم و شیر و شکر را در ظرفی ریخته و مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم 15 دقیقه استراحت کند سپس روغن مایع را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. مخلوط آرد و نمک را کم کم، اضافه کرده و مخلوط می کنیم و سپس ورز می دهیم تا خمیر حاصل به دست نچسبد. روی خمیر را با پارچه ی تمیزی می پوشانیم و اجازه می دهیم خمیر حدود یک ساعت استراحت کند تا عمل بیاید.
🔸از خمیر تکه هایی به اندازه ی دلخواه جدا کرده و گرد می کنیم و در سینی فری که از قبل آن را چرب کرده ایم یا درون آن کاغذ روغنی انداخته ایم با فاصله می چینیم و دوباره روی خمیر را با پارچه ی تمیزی می پوشانیم و اجازه می دهیم حدود 20 دقیقه استراحت کند.
🔸 با دست، وسط خمیرها را کمی باز می کنیم. در ظرف دیگری رب گوجه_فرنگی ، آب، روغن مایع، آویشن و نعناع خشک را خوب مخلوط می کنیم و سطح خمیرها را به این سس آغشته می کنیم و روی آن را با پنیر موتزارلا ی رنده شده و سوسیس خرد شده می پوشانیم . سینی فر را در فری که از قبل با دمای 180 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم قرار می دهیم تا مینی پیتزاها آماده شود.