مخصوص طرفداران بادمجان
▪️بادمجان دو عدد ▪️پنیر خامه ای ۷۰ گرم ▪️پنیر موزارلا ۱۰۰ گرم ▪️ریحان ۵۰ گرم ▪️تخم مرغ دو عدد ▪️ارد یک پیمانه ▪️پنیر پارمزان دو قاشق غذاخوری ▪️پودر سوخاری یک پیمانه ▪️نمک و روغن به میزان لازم
بادمجان ها را با پوست ورقه کرده در صافی چیده و روی انها نمک میپاشیم بعد از ۲۰ دقیقه بادمجان ها را به وسیله دستمال اشپزخانه خشک کرده و کمی نمک انها را میگیریم. پنیرها را به همراه ریحان خرد شده مخلوط کرده و روی یک ورق بادمجان به اندازه یک قاشق غذاخوری قرار داده ورقی دیگر روی آن گذاشته و کمی فشار میدهیم این کار را تا اتمام مواد انجام داده سپس در فریزر به مدت نیم ساعت استراحت میدهیم برگرها را ابتدا در آرد بعد در تخم مرغ های زده شده و در آخر درون ظرف حاوی پودر سوخاری غلطانده و در روغن داغ سرخ میکنیم نوش جان