🔸پياز نگيني را سرخ كردم رب گوجه فرنگي زدم تفت دادم وكمي نمك فلفل وپودر دارچين وزعفران زدم تفت دادم يك استكان آب اضافه كردم وقتي كمي جوشيد از روي حرارت برداشتم سس را توي يك ظرف ريختم ورولت را روي سس گذاشتم روي ظرف را با فويل پوشاندم ودر فر گرم با دماي ١٨٠به مدت تقريبا ٤٥دقيقه گذاشتم وبعد هم برش اريب زدم
🔸براي وسط رولت از پياز داغ وگردو وزرشك كه همه رو با كمي دارچين تفت داده بودم استفاده كردم
🔸شما ميتونيد اين غذا رو با برنج ويا با نون بخوريد كه من برنج رو انتخاب كردم