🔸قبل پخت بلغور استیک رو مارینه میکنیم
ورقه های سینه مرغو مابین دو تاکیسه فریزر گذاشته کمی با بیفتک کوب میکوبیم طوری که به بافت گوشت آسیب نخوره سپس داخل ظرفی میریزیم پوست لیمو رو رنده میکنیم با مرغ مخلوط میکنیم همینطور اب لیمو نمک و ادویه و روغن زیتون و پودر سیر و رزماری خوب مالش میدیم
🔸حدود یکی دو ساعت داخل یخچال بمونه
داخل تابه چدنی رو خیلی کم چرب میکنیم
اجازه میدیم تابه با حرارت کم دااغ داغ بشه
اصلا عجله برای داغ شدن تابه به خرج ندید .
استیکا رو از یخچال خارج کرده مواد روشو پاک میکنیم داخل تابه میزاریم حرارت متوسط باشه
هر سمت حدود سه تادچهار دقیقه خوب سرخ بشه
🔸سپس همراه بلغور سرو میکنیم
این میزان موادی که ذکر شد برای چهار نفر بصورت رژیمی میباشد
♦️بجای استاک میتونید از قرص مرغ بعلاوه یک لیتر اب استفاده کنید
♦️بجای مرغ از گوشت و استاک گوشتم میتونید استفاده کنید