کتلت

خوشمزه و لذیذ و پرطرفدار



صندلی خودرو

مواد لازم:

▪️گوشت چرخ کرده ٢٥٠ گرم
▪️سیب زمینی 3 عدد متوسط
▪️تخم مرغ 1 عدد
▪️پیاز 1 عدد
▪️آرد نخودچی یا آرد سوخاری 1ق غ
▪️زردچوبه نیم ق چ
▪️نمک و فلفل و کاری 1 ق چ
▪️روغن به اندازه کافی.
 



طرز تهیه:

🔸سیب زمینی ها با رنده (ریز)  رنده کنید. اگر می خواهید پیاز هم استفاده کنید، آنرا هم پوست بکنید و جداگانه رنده کنید. بعد از رنده کردن  آب آنها را دور بریزید.حالا گوشت، سیب زمینی رنده شده و پیاز را مخلوط کنید و تخم مرغ را هم در آن بشکنید.

🔸 با افزودن نمک، فلفل و زردچوبه و کاری ان را خوب مخلوط کنید .بعد از مخلوط کردن، ماهی تابه را روی آتش بگذارید و روغن داخل آن بریزید بگذارید خوب گرم شود. به وسیله دست یا کاتر مواد کتلت را فرم دهید و حالا در روغن سرخ کنید 

🔸تا پر شدن تمام سطح ماهی تابه این کار را ادامه دهید و بعد مراقبت کنید تا کتلت ها سرخ شوند. وقتی طرف اول آنها سرخ شد یکی یکی آنها را برگردانید و بگذارید طرف دیگر آن هم سرخ شود. پس از سرخ شدن آنها را بردارید و در دیس بچینید

🔴#نکات_آشپزی ترفندهای کتلت خوشمزه🔻

♦️آب سیب‌زمینی خام را برای آنکه بوی کتلت نامطبوع نشود، حتما باید گرفت. - سیب‌زمینی پخته را حتما باید رنده کرد و نباید آن را همراه گوشت، چرخ کرد. سیب‌زمینی خام را می‌توان چرخ کرد به شرط آنکه آب سیب‌زمینی با گوشت مخلوط نشود.

♦️در کتلت گوشت بهتر است از آرد نخودچی استفاده شود، چون کتلت پوک می‌شود و در صورت استفاده از آرد سوخاری و آرد گندم، کتلت، خمیر می‌شود و پوکی مناسبی نخواهد داشت.

♦️کتلت با سیب‌زمینی خام هنگام سرخ شدن، روغن کمتری می‌برد و برای کسانی که در مصرف روغن احتیاط می‌کنند، مناسب‌تر است.

♦️برای سرخ کردن کتلت با سیب‌زمینی پخته باید در تابه روغن زیاد باشد تا کتلت روغن کمتری به خود بگیرد و بعد هم باید کتلت را روی کاغذ روغن‌گیر گذاشت تا روغن اضافی آن گرفته شود.

♦️بهترین سبزی برای کتلت، ترخون و مرزه است که عطر بی‌نظیری به اون میده.
 




مطلب قبلیکاناپه کوکو سبزی
مطلب بعدیکله گنجشکی
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه