🔸برنج را شسته و از چهار تا پنج ساعت قبل با نمك خيس كرده، سپس آن را پخته و آبكش ميكنيم (بهتر است دان برداريم.) پياز، سير كرفس، هويج، قارچ، كدو و فلفل دلمهايها را خرد كرده و تفت ميدهيم و يك قاشق سوپخوري زعفران، رب و آبليمو را به آن اضافه كرده و به تفت دادن ادامه ميدهيم تا آب سبزيجات گرفته و سرخ شود. زردههاي تخممرغ، ماست، زعفران نمك و فلفل را در ظرفي مخلوط كرده
🔸سپس كره يا روغن را اضافه كرده و هم ميزنيم. كمي از مايه تهچين را در كف ظرف كه با روغن جامد چرب كردهايم ميريزيم، سپس روي آن مقداري برنج ريخته و با پشت قاشق پرس ميكنيم، روي برنج مخلوط سبزيجات را ريخته و باقي برنج را روي آن ميريزيم و با پشت قاشق محكم فشار ميدهيم،
🔸دوباره از مايه تهچين روي آن ريخته و پرس مينماييم، كمي كره آب كرده روي آن داده و در ظرف را با فويل ميبنديم. تهچين را به مدت يك تا يك و نيم ساعت در طبقه اول فر با دماي 175 درجه سانتيگراد ميپزيم تا طلايي شود. ميتوانيم تهچين را با ماست چكيده، خلال پسته و زرشك تزيين كنيم.