کیک مرغ

خوشمزه و لذیذ



صندلی خودرو

مواد لازم:

▫️سينه مرغ يه دونه كامل ، 
▫️يه دونه خامه صبحانه 
▫️ماست خامه اي 
▫️سس مايونز 
▫️پيازچه خورد شده 
▫️گردو خورد شده 
▫️دو بسته نون تست ، ادويه ( نمك ، فلفل ، پودر اويشن ، پودر سير و ... ) 



طرز تهیه:

🔸سينه مرغ و ابپز و ريش ميكنيم ، و با بقيه مواد مخلوط ميكنيم ( سس مايونز و ماست خامه اي بايد به مقداري باشه كه مخلوط نه خيلي سفت باشه و نه خيلي شل ) پيازچه رو كم كم اضافه ميكنيم و بعد هر بار هم زدن يه كم ميچشيم اگه مزه پيازچه به اندازه بود كه هيچ اكر نه يه مقدار ديگه اضافه ميكنيم ( پيازچه نبايد زياد باشه چون هم تلخ ميشه و هم مزه گوشت و سس و گردو رو از بين ميبره و باعث ميشه مزه پيازچه قالب باشه) 

🔸وقتي مخلوط اماده شد ( يه مخلوط شبيه ماست همزده يا چكيده ) دور نون هاي تست رو برش ميزنيم ( قسمت تيره رنگ ) و نون ها رو به هر ترتيبي كه ميخوايم يه رديف كنار هم ميچينيم و مايه ميزاريم و باز لايه بعدي نون ميزاريم به همين ترتيب تا مايه و نون ها تموم شه ( لايه ي اخر فقط بايد نون باشه كه بشه تزئين كرد ) 

🔸بعد روشو يه لايه سس مايونز ميزنيم و با مواد دلخواه تزئين ميكنيم ، يه نكته كه خيلي مهمه اينه كه كيك مرغ رو حتما ١ يا نهايت ٢ ساعت قبل سرو بايد به صورت نهايي درست كنين چون اين مخلوط و نون هاي تست اگه زياد بمونه باعث ميشه نون ها خمير بشه و مزش خراب بشه ( البته ميتونين سس كيك رو از روز قبل يا چند ساعت قبل اماده بكنين ) . 

🔸يكي از موضوعاتي كه براي جلوگيري از خمير شدن مهمه اينه كه مخلوط و سسي كه درست ميكنين خيلي ابكي و شل نباشه .

♦️دور كار همون اضافه هاي برش زده دور نون هاي تست هست كه با دست پودر شده است
 




مطلب قبلیآش دندونی
مطلب بعدیخورشت کرفس
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه