نانی با طعم سیر
▪️خمیرمایه ۱ قاشق غذاخوری ▪️شکر ۱ قاشق غذاخوری ▪️آب گرم ۱ پیمانه ▪️آرد الک شده ۳ پیمانه ▪️کره نرم شده ۴ قاشق غذاخوری ▪️نمک ۲ قاشق چایخوری ▪️سیر رنده شده ۴ حبه که من بیشتر میریزم .
ابتدا اب گرم و شکر را با هم مخلوط کنید و مایه خمیر را روی آب بریزید و روشو بپوشانید تا عمل بیاد. تمامی مواد را با هم مخلوط کنید و ورز دهید تا خمیر بدست آید بخاطر سیر کمی چسبنده است ، خمیر را در ظرفی که چرب کردید قرار دهید و کمی روی خمیر را هم چرب کنید و روی انرا بپوشانید و حدود ۵۰ دقیقه اجازه استراحت بدید استراحت کند.
برای پخت سینی فر را جرب کنید یا با کاغذروغنی پوشش دهید و از خمیر باندازه دلخواه روی میز کار رول کنید . دو عدد رول را از سر بهم بچسبانید و به دور هم بتابانید و دو سر انتها را هم با فشار انگشت بهم متصل کنید.اگر دوست دارید روی نان خوشرنگتر بشه هم میتوانید با روغن زیتون رومال کنید هم با زعفران دم کرده و مقداری نعنا خشک روی آن بپاشید.نانها را در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت قرار دهید ، به محض طلایی شدن از فر خارج کنید.