غذای سنتی کرمان
▪️کدو خورشتی چهار تا پنج عدد ▪️پیاز یک عدد ▪️سیر چهار حبه ▪️گردوی پودر شده یک تا دوقاشق غذا خوری ▪️نعنا داغ به میزان لازم .. ▪️کشک یک لیوان
🔸ابتدا کدوها را پوست کنده با روغن کم سرخ میکنیم بعد پیاز داغ میکنیم کمی زرد چوبه میزنیم سیر را هم تفت میدهیم کدوها را اضافه کرده و کمی اب میریزیم تا کدوها پخته بشن بعد گردو نعنا داغ و کشک را اضافه میکنیم وقتی کاملا پخته شد با گوشت کوب له میکنیم و میزاریم به روغن بیفته بعدم داخل ظرف سرو کشیده و تزئین میکنیم .
🔸کرمانی های عزیز کدوخام رو ظاهرا با پیاز و سیر میزارن میپزه بعد بقیه مواد رو اضافه میکنن و یه گوجه فرنگی هم میریزن بازم اگه اشتباه میکنم بگید تا متن رو اصلاح کنم به هرحال که خیلی خوشمزه بود و اونایی که معذوریت دارن از خوردن بادمجون و هم میخان رژیمی باشه میتونن کشک کدو رو به جای کشک بادمجون درست کنن و از خوردنش لذت ببرن