نان تافتون را در خانه گرم و تازه میل کنید.
▫️آرد 350 گرم ▫️ماست 150 گرم ▫️بیکینگ پودر 1/2 ق چ ▫️نمک 1 ق چ ▫️روغن مایع 1 ق غ ▫️مایع خمیر فوری 1/2 ق غ ▫️شکر 2 ق چ ▫️شیر ولرم 150 میلی لیتر ▫️زرد چوبه 1/4 ق غ
🔸همه ی مواد را مخلوط کرده ورز داده اگه ماست شل باشه آرد بیشتری نیازه 2 ساعت استراحت میدهیمسپس چونه هایی به اندازه ی نارنگی میگیریم و 15 دقیقه استراحت میدهیم
🔸سپس نان ها را به قطر دلخواه باز کرده و با چنگال سوراخ کرده در صورت تمایل اواسط وردنه کشی کنجد یا سیاه دانه میپاشیم و در تابه ی چدنی از قبل گرم شده پهن میکنیم و وقتی یک طرف پخت برگردانده طرف دیگر را میپزیم.