خورشت هندی خوشمزه
پیاز ،زردچوبه و ادویه هندی : ۲ قاشق غذاخوری شامل ادویه کاری و گرام ماسالا .اگر هم گرام ماسالا ندارید می تونید همون کاری رو استفاده کنید . نمک و زغفران : به میزان لازم روغن : ۲ قاشق غذاخوری ماست : ۲ لیوان گشنیز ریز شده : ۱ قاشق غذاخوری نخود فرنگی اختیاری هستش.
ابتدا مرغ را به قطعات کوچک خرد کنید. سپس یک عدد پیاز را در روغن سرخ کرده و قطعات مرغ را به آن اضافه کرده به مدت ۳ دقیقه آن را تفت دهید. برای تهیهی سس، ماست و گشنیز خرد شده و نمک و پیازها را در مخلوط کن کاملا مخلوط کنید.
سس بدست آمده را روی مرغ بریزید اگر دوست داشتید نخود فرنگی رو اضافه کنید ، سپس درب ظرف را گذاشته، بگذارید مرغ با حرارت متوسط به مدت ۳۰ دقیقه بپزد.
زردچوبه و ادویه هندی و نمک و کمی زعفران آبکرده را به مواد اضافه کرده هم بزنید سپس بگذارید مواد به مدت ۵ دقیقه دیگر بپزد. خورش را با برنج سرو کنید.
نکته: اندازه ی دقیقی ندارم چون معمولا غذا رو چشمی و چشایی درست می کنم .خودتون به نسبت نفرات اندازه ها رو تطبیق بدید.
نکته: مرغ هم می تونه ران باشه هم سینه و یا ترکیبی .من ترکیبی درست کردم