لازانیا گوشت

غذای پرطرفدار بچه ها و بزرگترها



صندلی خودرو

مواد لازم:

▫️گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم
▫️پیاز دو عدد متوسط
▫️رب گوجه ۳ قاشق غذاخوری
▫️فلفل دلمه
▫️لازانیای نیمه آماده یک بسته
▫️پنیر موزارلا نیم کیلو و کمی پنیر پارمزان
▫️سس بشامل یا سس لازانیا دو پیمانه
▫️ادویه لازانیا که داخل بسته اش هست و نمک و فلفل
 



مواد لازم سس بشامل:


▪️آرد دو‌قاشق
▪️کره دو‌قاشق
▪️شیر ۱.۵ پیمانه
 



طرز تهیه:

پیاز رو رنده میکنیم و با کمی روغن و زردچوبه و فلفل دلمه ها تفت میدیم. اونقدری که سبک و طلایی بشه.
بعد گوشت رو به پیاز ها اضافه میکنیم و مجددا با حرارت خیلی ملایم تفت میدیم.

رب رو در ظرفی جدا گانه در کمی روغن تفت میدیم و به گوشت اضافه میکنیم. ادویه ها رو نیز  به مواد اضافه میکنیم .
لازانیای نیمه آماده فقط کافی است کمی در آب سرد بمونه تا نرم و قابل استفاده بشه. اگه از نوع پختنی لازانیا استفاده میکنید باید از قبل مثل ماکارونی بپزید و آبکشش کنید. البته قابل ذکره که این مدل های نیمه آماده خیلی بهتر هستن به این دلیل که دیگه مشکل پاره شدن و لزج شدن رو ندارن و راحت تر قابل استفاده اند

ظرفی رو که اندازه مناسبی داره و طاقت دمای فر رو هم داشته باشه انتخاب کنید. کف و دیواره هاش رو کاملا چرب کنید. ابتدا یک لایه لازانیا رو میچینیم و روش کمی پنیر میریزیم و بعد مواد گوشتی رو اضافه میکنیم. روی مواد گوشت سس بشامل رو پخش میکنیم و باز کمی پنیر روی سس میریزیم و لایه ی بعدی لازانیا رو میچینیم

لایه ی بعدی رو قرار میدیم
مراحل رو اونقدر ادامه میدیم که ظرف پر شه.
روی لایه ی آخر لازانیا مواد گوشتی رو کامل پخش میکنیم  و روش رو با پنیر ها میپوشونیم. مواد گوشتی رو به مقدار کافی روی لازانیا ها بریزید که روشون رو بپوشونه که بعد از پخت گوشه ها خشک نشه.

بعدروشو فويل ميكشيم و چندتا سوراخ ميكنيم میذاریم توی فر با دمای ۲۰۰ درجه برای حدود ۴۰ دقیقه بپزه. البته فرها باهم متفاوتن و ممکنه در فر شما دمای کمتر و بیشتر طول بکشه.
 



طرز تهیه سس بشامل:

ابتدا آرد تفت میدیم تا بوی خامیش‌ بره‌ اصلا نباید بزاریم تغییر رنگ‌ بده در حد یک دقیقه کافیه. بعد کره‌ اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم...

در آخر شیر گرم‌شده(حتما گرم‌باشد،سرد اضافه‌کنید آرد گلوله گلوله میشه) کم‌کم‌به مواد اضافه میکنیم و‌همزمان با همزن دستی‌مخلوط میکنیم تا به غلظت مورد نظر برسه...
غلظت سس باید نه‌ خیلی سفت باشه‌ نه‌ شل. 




مطلب قبلیمیرزا قاسمی
مطلب بعدیکوبیده مرغ چوبی
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه