پیاز رو رنده میکنیم و با کمی روغن و زردچوبه و فلفل دلمه ها تفت میدیم. اونقدری که سبک و طلایی بشه.
بعد گوشت رو به پیاز ها اضافه میکنیم و مجددا با حرارت خیلی ملایم تفت میدیم.
رب رو در ظرفی جدا گانه در کمی روغن تفت میدیم و به گوشت اضافه میکنیم. ادویه ها رو نیز به مواد اضافه میکنیم .
لازانیای نیمه آماده فقط کافی است کمی در آب سرد بمونه تا نرم و قابل استفاده بشه. اگه از نوع پختنی لازانیا استفاده میکنید باید از قبل مثل ماکارونی بپزید و آبکشش کنید. البته قابل ذکره که این مدل های نیمه آماده خیلی بهتر هستن به این دلیل که دیگه مشکل پاره شدن و لزج شدن رو ندارن و راحت تر قابل استفاده اند
ظرفی رو که اندازه مناسبی داره و طاقت دمای فر رو هم داشته باشه انتخاب کنید. کف و دیواره هاش رو کاملا چرب کنید. ابتدا یک لایه لازانیا رو میچینیم و روش کمی پنیر میریزیم و بعد مواد گوشتی رو اضافه میکنیم. روی مواد گوشت سس بشامل رو پخش میکنیم و باز کمی پنیر روی سس میریزیم و لایه ی بعدی لازانیا رو میچینیم
لایه ی بعدی رو قرار میدیم
مراحل رو اونقدر ادامه میدیم که ظرف پر شه.
روی لایه ی آخر لازانیا مواد گوشتی رو کامل پخش میکنیم و روش رو با پنیر ها میپوشونیم. مواد گوشتی رو به مقدار کافی روی لازانیا ها بریزید که روشون رو بپوشونه که بعد از پخت گوشه ها خشک نشه.
بعدروشو فويل ميكشيم و چندتا سوراخ ميكنيم میذاریم توی فر با دمای ۲۰۰ درجه برای حدود ۴۰ دقیقه بپزه. البته فرها باهم متفاوتن و ممکنه در فر شما دمای کمتر و بیشتر طول بکشه.